La CUP la Garriga facilita la informació dels plens municipals

0
thumb CUP la Garriga 01

Ja fa uns mesos que la CUP va entrar a l’Ajuntament de la Garriga, i ho va fer amb ganes de fer molta feina i de ser el pont entre el poble i l’administració. En aquest sentit, i amb la voluntat de transparència i de fer partícip tothom, la Candidatura d’Unitat Popular penja un resum de la seva activitat al ple al bloc que va engegar a les eleccions municipals: Entra amb nosaltres a l’Ajuntament.

En aquest enllaç podeu trobar la informació sobre les mocions presentades per la CUP al ple del passat 28 d’octubre, les que han rebut el suport de la candidatura i les preguntes plantejades amb la resposta obtinguda.

Article anteriorCarles Castillejo guanya la 4a edició del Tast de la Mitja
Article següentUna Unió Europea amb problemes del tercer món
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.