“La Jornada del Vallès”, un nou digital per a l’esport vallesà

0
193

Ahir 1 de novembre va iniciar el seu recorregut “La Jornada del Vallès”, un nou mitjà de comunicació digital especialitzat en esport al Vallès Oriental. El mitjà –impulsat i dirigit pel garriguenc Jordi Calls, que ha col·laborat extensament a la secció d’esports de La Garriga Digital– compta amb un equip de periodistes vallesans  i vol ser un altaveu pel teixit esportiu de la comarca; A tal efecte, no només realitzarà un seguiment de l’actualitat esportiva, sinó que també vol donar espais als propis esportistes per a interactuar amb els seus seguidors.

 Alhora,  La Jornada del Vallès vol abastar tot el teixit esportiu de la comarca, des de l’elit fins a la base. A més d’efectuar el seguiment d’equips com el Fraikin BM Granollers o el Recam Laser Caldes –que enguany torna a la màxima categoria estatal d’hoquei patins-, el digital efectuarà un seguiment proper i al detall de l’esport de base. Comptarà amb cròniques dels partits de tots els equips de futbol de la comarca i reportatges dedicats a disciplines diverses, des de l’atletisme al ciclisme de muntanya, posant també un especial èmfasi a la difusió de l’esport femení.

Des de la Garriga Digital aprofitem per a desitjar a aquest nou mitjà de comunicació una llarga i exitosa singladura, alhora que animem als nostres lectors a consultar-hi tota la informació de l’esport vallesà.

Marc Bellmunt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.