Carles Castillejo guanya la 4a edició del Tast de la Mitja

0
thumb Tast Mitja

Ja ho va dir el dia de la presentació: “Participo al Tast de la Mitja per batre el rècord”. I així ha estat. L’atleta internacional Carles Castillejo, que corre per la marca Adidas, ha fet bons els pronòstics i s’ha emportat la 4a edició del Tast de la Mitja amb un temps rècord de 29 minuts i 37 segons. A només 8 segons ha entrat l’atleta del FC Barcelona Mohamed Zarzhouni i ha completat el podi el guanyador de l’any passat, Abdessamad Heimi, amb un temps de 30 minuts i 54 segons.

Una prova en la qual ja des de l’inici s’ha vist qui serien els candidats a la victòria, i és que els tres corredors que han completat el podi ja han conformat el grup capdavanter de la cursa després del primers quilòmetres. A l’equador de la prova han quedat en les primeres posicions Castillejo iZarzhouni, però el català ha atacat a partir del quilòmetre 8 i ha assolit el primer lloc fins arribar a la meta: “La veritat és que ha estat un dia esplèndid, molta calor, però l’aire a favor i molta baixada. He gaudit però ha costat perquè els corredors joves pugen molt forts i he hagut de córrer de valent”.

Un triomf que permet a Castillejo convertir-se en el primer guanyador de la Mitja Marató de Granollers -la va guanyar el 2012- que també guanya el Tast de la Mitja. Els primers vallesans en creuar la línia de meta han estat dos corredors de Rios Running Les FranquesesMiki Solé, 7è classificat, amb un temps de 31 minuts i 55 segons i Dani Cuartero, 8è classificat, amb un temps de 32 minuts i 4 segons.

Marta Galimany repeteix victòria en categoria femenina

L’atleta del FC Barcelona Marta Galimany s’ha tornat a proclamar campiona del Tast de la Mitja amb un temps de 33 minuts i 32 segons, superant així la marca que la va fer guanyar l’any passat: “És una cursa ideal per mi perquè és tota de baixada, puc allargar les passes i per les meves característiques és ideal. Des del principi m’he trobat molt còmode i estic molt contenta per la victòria”. Han completat el podi Montse Mas del Club Esportiu Montornès amb un temps de 35 minuts i 15 segons, i  Hasna Bahom amb un temps de 35 minuts i 25 segons.

Èxit de participació i d’organització

Els corredors populars que han anat arribant paulatinament a la meta, situada a les pistes d’atletisme de Granollers, han valorat molt positivament tant l’experiència com l’organització de la prova. Enguany s’ha batut el rècord de participació, amb prop de 2.500 corredors, una xifra que confirma la bona salut de la prova. Joan Villuendas, un dels principals organitzadors ha fet un balanç molt positiu d’aquesta 4arta edició del Tast: “Crec que és una de les proves que s’està consolidant més en el calendari català. Ha tingut una participació excel·lent, el dia ha acompanyat, hi ha hagut molt públic i ha estat una bona matinal atlètica”. Villuendas ha apuntat que l’objectiu de la prova serà seguir creixent any rere any.

Una de les novetats, la cursa de 5 km, que ha sortit de Les Franqueses del Vallès, ha tingut prop de 150 corredors. En categoria masculina, ha guanyat Manel Antequera del Club Atlètic Migdia, amb un temps de 16 minuts i 36 segons, i en categoria femenina s’ha proclamat vencedora Vanesa Sancho del Club Atlètic Granollers, amb un temps de 19 minuts i 28 segons.

Jordi Calls. (Notícia publicada a La Jornada del Vallès)

Article anterior“La Jornada del Vallès”, un nou digital per a l’esport vallesà
Article següentLa CUP la Garriga facilita la informació dels plens municipals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.