D’Callaos, cap de cartell d’un nou concert solidari Projecte Mexcla’t

0
thumb castanyada solidaria 2015

El grup de Rock Fusió D’Callaos serà el cap de cartell de la Castanyada Solidària que organitza l’entitat Projecte Mexcla’t aquest proper dissabte al pavelló de Can Noguera de la Garriga. El grup de Terrassa fa aquesta aturada solidària dins de la presentació de la seva gira Oir Tu Voz, que l’està reportant un gran èxit a nivell nacional i internacional i amb estan fent concerts a sales de tot el món.

Com cada any, l’entitat Projecte Mexcla’t organitza un concert solidari a la Garriga. Tot i que aquest any han endarrerit les dates per fer-la coincidir amb una festa  important com la castanyada , segons l’entitat és necessari que s’estableixi oci nocturn en dates com aquesta, també.

 

Enguany, degut al conflicte dels refugiats, des de l’entitat s’ha volgut col·laborar amb l’associació Exil que, precisament ,s’està preparant per fer una tasca molt important per donar suport psicològic i d’acompanyament als refugiats que han d’arribar en properes dates al nostre territori, i també en la defensa dels drets socials dels mateixos. Tots els beneficis que s’obtinguin del concert i d’un Trivial Solidari que l’entitat prepara pel dia 11 de desembre, aniran destinats al projecte que duu a terme l’Associació Exil.

El concert començarà a les 23h i tindrà com a grups al cartell Dumb Nation, que fa versions de rock i que són gent local i de la comarca. També sonarà la música dels De Cara a la Pared, un altre grup  comarcal que està triomfant amb el seu disc Manual Teológico de Ritos y Liturgias i que està fent una temporada plena de concerts; aquest concert a la Garriga tancarà la seva gira del 2015. I l’altre grup que podrem escoltar el proper dissabte són els Derrumband, que ja van aconseguir omplir la plaça del Peix durant la Festa Major de Granollers d’enguany i volen tornar a fer-ho al Pavelló de Can Noguera aquest dissabte amb el seu tribut a la rumba d’en Gato Pérez.

Les entrades tenen un preu de 5 euros i amb les anticipades que es poden adquirir fins dissabte al migdia al Frankfurt la Garriga, al bar El Pont de Can Noguera i a la Granja Cafeteria La Mila on et donaran dos records d’aquest concert solidari.

Projecte Mexcla’t

Article anteriorTorna la Carmen com a cap de llista
Article següentLes mocions eternitzen el Ple Municipal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.