Curs sobre Cultura de la Pau a la Garriga

0
128

L’Ajuntament organitza durant el proper mes de novembre un nou curs titulat Cultura de la Pau, que està inclòs en el cicle encetat el passat mes de gener anomenat “La Garriga pel foment de la Pau”. Aquest curs constarà de quatre sessions els dies 5, 12, 19 i 26, les quals aniran a càrrec de personal de l’entitat FundiPau. Entre d’altres, alguns dels temes que es tractaran seran les les campanyes de desarmament i els moviments per la pau.

Aquest curs està obert a tothom i encara hi ha places disponibles. La inscripció es pot fer al pigualtat@ajlagarriga.cat o bé trucant al 93 871 90 95.

thumb quadríptic pau def baixa

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.