La No independència… és dependència (90)

0
thumb Per la Dignitat Logo

Poden penjar d’un fil gairebé 2 milions de persones? Publicat: “El procés penja d’un fil”. “PSC, PP, ICV i C’s pressionen Mas perquè dimiteixi per les denúncies de corrupció de CDC”. Van contra Artur Mas o contra els molts catalans que, per dignitat, aspiren a la independència? No tenen PP i PSOE, processos i condemnes dictades per milers de milions d’euros? Es demana la dimissió de Rajoy i Sánchez, com a líders màxims o… se’ls recolza en la governabilitat com fa C’s? Poden sentir-se orgullosos els votants d’aquests partits de l’actuació tan demagògica dels mateixos? Creu algú que eliminant a un capdavanter independentista s’elimina la dignitat democràtica de tants catalans? No és, potser, un insult a aquesta dignitat? Què és  el coherent, digne? Preferir recolzar la “dependència” de partits espanyols i espanyolistes tan demagogs, manipuladors, o aspirar a una independència real, al benestar que poden i mereixen els catalans al marge de qui els presideixi?

Quedaria el Barça sense campionats seriosos? Publicat: “El primer ministre francès veu amb bons ulls acollir el Barça a la lliga francesa si Catalunya s’independitza”. “La revista francesa Challenges recull unes declaracions en les quals compara el cas del Barça amb el Mònaco”.Es va desmentir la sortida d’Europa i de l’euro; es va desmentir que els catalans no cobrarien les pensions; prestigiosos economistes internacionals desmenteixen que Catalunya independent no sigui viable. Quin sentit té perjudicar-se tant creient les mentides de l’estat espanyol?

S’ha tornat antidemocràtica i antisocial la Catalunya obrera? Publicat “El 27-S, la Catalunya obrera no va votar esquerra, va votar Espanya”. ”La Catalunya obrera, que es va distingir sempre per ser la defensora de la justícia social, de la democràcia real, renuncia a aquests valors per “dependre” d’un estat que no li permet votar, que impedeix aplicar polítiques de justícia social per l’asfíxia econòmica imposada per l’estat espanyol? Renuncia a assegurar i augmentar les pensions? Renuncia al benestar que mereixen les famílies obreres catalanes pel que generen? Viuran millor en una regió espanyola cada vegada més asfixiada que en un pròsper i modern país europeu com serà Catalunya? És coherent castigar així a les pròpies famílies? Què ofereix Espanya que sigui millor que el que intenta una societat catalana independent? És coherent votar a favor de la “dependència” espanyola, antidemocràtica i explotadora, que a favor de la independència, prosperitat i justícia social?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook

 

 

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal d’octubre de 2015
Article següentEs presenta el full de ruta per aquesta legislatura (PAM)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.