La No independència… és dependència (90)

0
140

Poden penjar d’un fil gairebé 2 milions de persones? Publicat: “El procés penja d’un fil”. “PSC, PP, ICV i C’s pressionen Mas perquè dimiteixi per les denúncies de corrupció de CDC”. Van contra Artur Mas o contra els molts catalans que, per dignitat, aspiren a la independència? No tenen PP i PSOE, processos i condemnes dictades per milers de milions d’euros? Es demana la dimissió de Rajoy i Sánchez, com a líders màxims o… se’ls recolza en la governabilitat com fa C’s? Poden sentir-se orgullosos els votants d’aquests partits de l’actuació tan demagògica dels mateixos? Creu algú que eliminant a un capdavanter independentista s’elimina la dignitat democràtica de tants catalans? No és, potser, un insult a aquesta dignitat? Què és  el coherent, digne? Preferir recolzar la “dependència” de partits espanyols i espanyolistes tan demagogs, manipuladors, o aspirar a una independència real, al benestar que poden i mereixen els catalans al marge de qui els presideixi?

Quedaria el Barça sense campionats seriosos? Publicat: “El primer ministre francès veu amb bons ulls acollir el Barça a la lliga francesa si Catalunya s’independitza”. “La revista francesa Challenges recull unes declaracions en les quals compara el cas del Barça amb el Mònaco”.Es va desmentir la sortida d’Europa i de l’euro; es va desmentir que els catalans no cobrarien les pensions; prestigiosos economistes internacionals desmenteixen que Catalunya independent no sigui viable. Quin sentit té perjudicar-se tant creient les mentides de l’estat espanyol?

S’ha tornat antidemocràtica i antisocial la Catalunya obrera? Publicat “El 27-S, la Catalunya obrera no va votar esquerra, va votar Espanya”. ”La Catalunya obrera, que es va distingir sempre per ser la defensora de la justícia social, de la democràcia real, renuncia a aquests valors per “dependre” d’un estat que no li permet votar, que impedeix aplicar polítiques de justícia social per l’asfíxia econòmica imposada per l’estat espanyol? Renuncia a assegurar i augmentar les pensions? Renuncia al benestar que mereixen les famílies obreres catalanes pel que generen? Viuran millor en una regió espanyola cada vegada més asfixiada que en un pròsper i modern país europeu com serà Catalunya? És coherent castigar així a les pròpies famílies? Què ofereix Espanya que sigui millor que el que intenta una societat catalana independent? És coherent votar a favor de la “dependència” espanyola, antidemocràtica i explotadora, que a favor de la independència, prosperitat i justícia social?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.