Mar i muntanya amb espaguetis negres

0
139

Fa uns dies parlàvem de les receptes elaborades amb tinta de sèpia o calamars i us portàvem la típica recepta de calamars amb tinta. També us parlàvem de com a Itàlia, des de fa força temps, fan plats de pasta amb aquest fosc ingredient.

A casa nostra cada vegada és més habitual trobar pasta negra, ja sigui fresca o seca, i preparar-la a casa com qualsevol altres tipus de pasta.

La pasta negra, a més de ser un plat nutritiu que ens aporta una quantitat important d’hidrats de carboni, fa que els plats elaborats siguin molt atractius visualment.

Nosaltres, avui hem preparat un mar i muntanya en què ens ha semblat interessant barrejar bolets, concretament el camagroc, un bolet petit però molt gustós, amb un sofregit de ceba i bacon, una mica de nata,  unes gambes que li aporten un toc de mar i un rovell d’ou de guatlla que li dona color.

Tot plegat fa que el resultat del plat sigui realment deliciós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.