Elisabet Pedrosa parla a l’AUA de la resiliència o com enriquir-nos davant les dificultats

0
thumb elisabet pedrosa

No va ser una conferència més, no. 
La conferència de dimarts a l’Aula de la Universitat l’Abast que va impartir l’Elisabet Pedrosa va ser una conferència on diria que, més que mai, els sentiments, les emocions a flor de pell, van evidenciar-se en la majoria dels assistents que ocupaven la platea del Teatre El Patronat de La Garriga. 

El tema , “La resiliència, o com enriquir-nos davant de les dificultats”. Dit així, el títol pot dur-nos a engany i creure que ens trobaríem amb un dels molts conferenciants, bons, que ens parlen i escriuen llibres d’autoajuda. I no. Ens vàrem trobar davant d’una dona, una mare de tres fills, dos d’ells vius i una filla morta, que a partir de la seva experiència personal, la mort de la seva filla Gina i dels coneixements adquirits a partir dels programes l’Ofici de viure i l’Ofici d’Educar, ha anat transformant la tragèdia que significa la mort d’una filla en una vivència transformadora i enriquidora i que de forma catàrtica l’ha dut a escriure una trilogia, “Fills d’un altre planeta” , “El meu amor sihk” i, el darrer, “Seguirem vivint”, escrit després de la mort de la Gina que us el recomano especialment.
Ho dic sovint i és cert, no tinc capacitat per poder fer en un breu espai un resum, una síntesi de les experiències que jo mateix puc sentir i, dimarts, escoltant l’Elisabet, en vaig sentir moltes i diverses. Ho deixo aquí, és més, no, acabo agraint a l’Elisabet Pedrosa haver-nos donat lliçons d’optimisme, de capacitat de superació , de… Només intentant coneixent-nos una mica més i valorant allò que tenim de positiu que ens envolta sense ignorar ni tancar els ulls a allò que ens pot resultar tòxic per l’esperit, per l’estat d’ànim. 
Sabeu? Nosaltres, seguirem vivint!

Àlex Muñoz

Article anteriorEl cinema Alhambra acull l’estrena d'”Un dia perfecte per volar”, amb la presència del seu director, Marc Recha
Article següentLa Garriga recordarà Ovidi Montllor amb el concert “Gràcies, Ovidi”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.