El cinema Alhambra acull l’estrena d'”Un dia perfecte per volar”, amb la presència del seu director, Marc Recha

0
154

Seguint amb la dinàmica de portar estrenes cinematogràfiques a la Garriga i de comptar amb la presència dels seus directors (recordem la presència de Ventura Pons setmanes enrere), el cinema Alhambra ha convidat el director Marc Recha el proper divendres, dia en què s’estrenarà la pel·lícula Un dia perfecte per volar, que compta entre el seu repertori amb el reconegut actor Sergi López.

Un dia perfecte per volar, que ha estat seleccionada a la secció oficial del Festival Internacional de Sant Sebastià, és una història sobre la relació entre un pare i un fill, en el món màgic dels nens, l’amistat i la mort.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.