La No independència… és dependència (89)

0
151

És “això” el que voten els qui volen continuar dependent d’Espanya? Publicat: Montoro (PP): “No és que no vulguem a Catalunya. És que la necessitem!”. “Sabíem que sense Catalunya no en sortiríem d’aquesta!”. Han donat la seva aprovació empresaris i treballadors ca-talans, o han estat “obligats” al sacrifici en sanitat, educació, assistència social, infraestructures perquè Espanya surti de la seva mala gestió? Algun indicador de que això vagi a canviar? Els qui voten per seguir “dependent” són conscients del mal i les limitacions a què obligaran a les seves famílies, a tota la societat catalana? Això desitgen amb el seu vot? Aportar molt i no decidir res?

Què respondria un veritable demòcrata a aquestes preguntes? Multipublicat: “El president Artur Mas declara com imputat per organitzar una consulta a la societat catalana”.

– El 9-N prohibit. Mas, imputat. Poden denominar-se veritables demòcrates els qui donen suport als qui prohibeixen la democràcia?

– El govern espanyol incompleix reiterades i nombroses sentències del Constitucional a favor de la societat catalana. I no passa res! Artur Mas, per un suposat incompliment, imputat! Imputaran també els presidents dels governs espanyols que no han obeït el Constitucional?

– Acompanyar el president Artur Mas i dues conselleres: agressió a la justícia i la llei. La Constitució, la llei, la justícia i el govern espanyol no han agredit i agredeixen prèviament i constantment a Catalunya? Què és “causa” i “efecte” de l’actual demanda majoritària de referèndum i/o d’independència?

– El TC prohibeix el 9-N. 2.300.000 votants no ho respecten. Això no qüestiona al Govern espanyol i al seu Constitucional? Aquesta xifra de votants no és un clar indicador que alguna cosa molt greu succeeix en la democràcia espanyola?

– Es prohibeix votar perquè la Constitució ho impedeix. És democràtica una constitució que impedeix votar i expressar-se a milions de persones?

– El PP, amb el seu silenci i la complicitat dels altres partits espanyols i dependentistes a Catalunya, passa totes les decisions prohibitives i sancionadores als jutges. No seria millor que governessin els jutges independents enlloc d’uns polítics que generen i agreugen problemes en lloc d’evitar-los?

– El PP, amb el suport dels partits espanyols i el silenci còmplice de la ciutadania espanyola, va recollir signatures contra un Estatut “constitucionalment elaborat”, aprovat per majoria en el Parlament català i espanyol, en referèndum i confirmat pel Rei, i ho impugna davant el Constitucional. El PP crea el problema. La societat catalana reacciona per dignitat democràtica, però el PP ho remet de nou al “seu” constitucional. Crear problemes tan greus i no resoldre’ls no és una molt clara mostra d’incompetència política? Què justifica voler seguir depenent d’un estat així, i votar a partits tan ineficaços i antidemocràtics?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ  Bloc / Facebook

 

 

dignitat@hotmail.com

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.