La No independència… és dependència (89)

0
thumb Per la Dignitat Logo

És “això” el que voten els qui volen continuar dependent d’Espanya? Publicat: Montoro (PP): “No és que no vulguem a Catalunya. És que la necessitem!”. “Sabíem que sense Catalunya no en sortiríem d’aquesta!”. Han donat la seva aprovació empresaris i treballadors ca-talans, o han estat “obligats” al sacrifici en sanitat, educació, assistència social, infraestructures perquè Espanya surti de la seva mala gestió? Algun indicador de que això vagi a canviar? Els qui voten per seguir “dependent” són conscients del mal i les limitacions a què obligaran a les seves famílies, a tota la societat catalana? Això desitgen amb el seu vot? Aportar molt i no decidir res?

Què respondria un veritable demòcrata a aquestes preguntes? Multipublicat: “El president Artur Mas declara com imputat per organitzar una consulta a la societat catalana”.

– El 9-N prohibit. Mas, imputat. Poden denominar-se veritables demòcrates els qui donen suport als qui prohibeixen la democràcia?

– El govern espanyol incompleix reiterades i nombroses sentències del Constitucional a favor de la societat catalana. I no passa res! Artur Mas, per un suposat incompliment, imputat! Imputaran també els presidents dels governs espanyols que no han obeït el Constitucional?

– Acompanyar el president Artur Mas i dues conselleres: agressió a la justícia i la llei. La Constitució, la llei, la justícia i el govern espanyol no han agredit i agredeixen prèviament i constantment a Catalunya? Què és “causa” i “efecte” de l’actual demanda majoritària de referèndum i/o d’independència?

– El TC prohibeix el 9-N. 2.300.000 votants no ho respecten. Això no qüestiona al Govern espanyol i al seu Constitucional? Aquesta xifra de votants no és un clar indicador que alguna cosa molt greu succeeix en la democràcia espanyola?

– Es prohibeix votar perquè la Constitució ho impedeix. És democràtica una constitució que impedeix votar i expressar-se a milions de persones?

– El PP, amb el seu silenci i la complicitat dels altres partits espanyols i dependentistes a Catalunya, passa totes les decisions prohibitives i sancionadores als jutges. No seria millor que governessin els jutges independents enlloc d’uns polítics que generen i agreugen problemes en lloc d’evitar-los?

– El PP, amb el suport dels partits espanyols i el silenci còmplice de la ciutadania espanyola, va recollir signatures contra un Estatut “constitucionalment elaborat”, aprovat per majoria en el Parlament català i espanyol, en referèndum i confirmat pel Rei, i ho impugna davant el Constitucional. El PP crea el problema. La societat catalana reacciona per dignitat democràtica, però el PP ho remet de nou al “seu” constitucional. Crear problemes tan greus i no resoldre’ls no és una molt clara mostra d’incompetència política? Què justifica voler seguir depenent d’un estat així, i votar a partits tan ineficaços i antidemocràtics?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ  Bloc / Facebook

 

 

dignitat@hotmail.com

Article anteriorMultitudinari dinar de germanor de la gent gran
Article següentEl cinema Alhambra acull l’estrena d'”Un dia perfecte per volar”, amb la presència del seu director, Marc Recha
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.