Actes en defensa de la democràcia els dies 13 i 15 d’octubre

0
ACM

El passat 9 de novembre, 2,4 milions de catalans i catalanes van votar sobre el futur polític de Catalunya i ho van fer amb un somriure, desafiant la por, les amenaces i les traves de l’Estat espanyol. El 9N va ser un èxit col·lectiu, de país: d’aquells qui van votar, dels voluntaris, de les entitats i sindicats i d’una gran majoria parlamentària.

Els atacs per respondre al mandat democràtic de la ciutadania i posar les urnes són també un atac a la pròpia democràcia i per això l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis fan una crida a la mobilització en defensa de la democràcia i en suport als imputats pel 9N i reivindiquen l’èxit col·lectiu de la consulta sobre la independència.

Les quatre entitats convoquen a les següents mobilitzacions de les quals rebreu més informació a mesura que se’n confirmin els detalls:

13 d’octubre: 19:30 h, davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya.

13 i 15 d’octubre: acompanyem les persones que declararan al Tribunal Superior de Justícia (passeig Lluís Companys 14-16).

A més, les entitats convocants animen als seus socis a enviar una carta de protesta a títol individual dirigida al TSJC, seguint aquest enllaç: https://actua.araeslhora.cat/page/-/resources/Carta_totssom9N_2.pdf

Aquestes mobilitzacions tindran una rèplica a les xarxes socials amb una sèrie d’accions que es detallaran properament.

Associació Catalana de Municipis

L’Associació Catalana de Municipis és l’entitat municipalista de referència a Catalunya. Compta amb més d’un miler d’ens locals associats: 918 ajuntaments, 35 EMD’s, 41 Consells Comarcals, 4 Diputacions, 3 Consorcis i 4 Mancomunitats.

Article anteriorCoca de recapte amb verdures, anxoves i camagrocs
Article següentLa No independència… és dependència (87)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.