L’Ajuntament de la Garriga signa un conveni amb la Fundació Pau Casals

0
144

L’Ajuntament de la Garriga i la Fundació Pau Casals, han signat un conveni de col·laboració pels propers tres anys, amb la voluntat de difondre i promocionar l’obra del violoncel·lista del Vendrell i català universal, “donant suport a la fundació que ell va crear per promoure els valors de la música, la pau i la convivència i mantenir vius els lligams del seu llegat cultural i humanístic amb Catalunya”.

Accés gratuït a la Fundació Pau Casals

La signatura d’aquest conveni significa que tota aquella persona empadronada a la Garriga tindrà accés gratuït a l’esmentada fundació i al seu museu, antiga casa del músic on hi va viure fins que va haver d’exiliar-se l’any 1939, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2015; gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2016; i gener, febrer, març i octubre de 2017.

La Fundació Pau Casals conserva, difon i gestiona el llegat patrimonial d’aquest compositor català. Des de la seva remodelació l’any  2001, ha impulsat molts projectes per fer-se present en el món cultural, donant suport i beques a joves intèrprets de violoncel, desenvolupant programes que facilitin la difusió i aprenentatge de la música i projectes relacionats amb la pau, els drets humans i la inclusió social, tot fent arribar la música en espais i col·lectius socials on normalment no hi arriba.

Foto: Fons Pau Casals. Arxiu Nacional de Catalunya (1958)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.