L’Ajuntament de la Garriga signa un conveni amb la Fundació Pau Casals

0
thumb pau casals

L’Ajuntament de la Garriga i la Fundació Pau Casals, han signat un conveni de col·laboració pels propers tres anys, amb la voluntat de difondre i promocionar l’obra del violoncel·lista del Vendrell i català universal, “donant suport a la fundació que ell va crear per promoure els valors de la música, la pau i la convivència i mantenir vius els lligams del seu llegat cultural i humanístic amb Catalunya”.

Accés gratuït a la Fundació Pau Casals

La signatura d’aquest conveni significa que tota aquella persona empadronada a la Garriga tindrà accés gratuït a l’esmentada fundació i al seu museu, antiga casa del músic on hi va viure fins que va haver d’exiliar-se l’any 1939, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2015; gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre de 2016; i gener, febrer, març i octubre de 2017.

La Fundació Pau Casals conserva, difon i gestiona el llegat patrimonial d’aquest compositor català. Des de la seva remodelació l’any  2001, ha impulsat molts projectes per fer-se present en el món cultural, donant suport i beques a joves intèrprets de violoncel, desenvolupant programes que facilitin la difusió i aprenentatge de la música i projectes relacionats amb la pau, els drets humans i la inclusió social, tot fent arribar la música en espais i col·lectius socials on normalment no hi arriba.

Foto: Fons Pau Casals. Arxiu Nacional de Catalunya (1958)

Article anteriorXerrada sobre seguretat dirigida a la gent gran
Article següentCoca de recapte amb verdures, anxoves i camagrocs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.