Isona Passola a la Garriga, de la mà de la FUMH

0
thumb isona passola

La relació de la Garriga i el cinema està en auge. Si divendres 25 de setembre fou el director de cinema Ventura Pons qui va fer acte de presència al nostre poble presentant el seu darrer film titulat El virus de la por al cinema Alhambra, demà dimarts 6 d’octubre serà la productora, guionista, activista cultural i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, la que vindrà a la Garriga per fer la lliçó inaugural dels curs acadèmic 2015-2016 de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) de la Fundació Universitària Martí l’Humà, el curs número 13.

L’acte, que tindrà lloc al Teatre El Paronat a partir de les 18.30h, respon a la voluntat de la FUMH de “posar a l’abast de tothom la cultura, la ciència i el coneixement amb un únic objectiu, que és mantenir l’avidesa per seguir aprenent i gaudir difonent el coneixement i la cultura en totes les seves manifestacions, perquè tenim com a màxima que només un poble amb cultura pot ser autènticament lliure”. 

Article anteriorTornen les Jornades Europees de Patrimoni
Article següentLa nova temporada de Ràdio Silenci presenta moltes novetats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.