L’Ajuntament de la Garriga ja exerceix la sobirania fiscal

0
EUROS DINERS thumbnail 03

Tal i com ha informat avui l’Infogar de Ràdio Silenci, l’Ajuntament de la Garriga a mitjans del mes de setembre ha començat a pagar els seus impostos a l’Agència Tributària Catalana i no pas a l’espanyola, mesos després que s’aprovés una moció a tal efecte presentada pel grup de Solidaritat Catalana per la Independència, havent acordat que s’efectuaria un cop l’esmentada agència tingués suficient estructura i solidesa.

En declaracions a Ràdio Silenci, l’alcaldessa Meritxell Budó ha explicat que en diferents mocions aprovades amb anterioritat s’havia acordat fer el pas “quan fos possible o legal, i en aquests moments s’ha obert aquesta possibilitat”,  ja que l’operativa on line ja està en marxa “i els tràmits s’han agilitzat i garantit”.

La Garriga, doncs, se suma als 64 municipis que al juliol de 2015 ja exercien la sobirania fiscal,

Article anteriorTensió a l’apartat de mocions del Ple Municipal
Article següentPropaganda, informació… o agitació?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.