L’Ajuntament de la Garriga ja exerceix la sobirania fiscal

0
138

Tal i com ha informat avui l’Infogar de Ràdio Silenci, l’Ajuntament de la Garriga a mitjans del mes de setembre ha començat a pagar els seus impostos a l’Agència Tributària Catalana i no pas a l’espanyola, mesos després que s’aprovés una moció a tal efecte presentada pel grup de Solidaritat Catalana per la Independència, havent acordat que s’efectuaria un cop l’esmentada agència tingués suficient estructura i solidesa.

En declaracions a Ràdio Silenci, l’alcaldessa Meritxell Budó ha explicat que en diferents mocions aprovades amb anterioritat s’havia acordat fer el pas “quan fos possible o legal, i en aquests moments s’ha obert aquesta possibilitat”,  ja que l’operativa on line ja està en marxa “i els tràmits s’han agilitzat i garantit”.

La Garriga, doncs, se suma als 64 municipis que al juliol de 2015 ja exercien la sobirania fiscal,

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.