C’s demana la revocació del nomenament de “persona non grata” a Jiménez de Parga

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén, ha assegurat que “és inadmissible que en un estat social i democràtic de dret com Espanya, on la Constitució garanteix la llibertat d’expressió, es busqui des d’una administració pública l’assenyalament i el menyspreu cap a altres persones per discrepància ideològica”. Ho ha dit en relació a la moció que ha presentat el grup municipal de Ciutadans i que serà debatuda al Ple de l’Ajuntament d’aquest dimecres per demanar la revocació del nomenament de persona non grata a Manuel Jiménez de Parga (mort l’any passat), a l’ex-ministre José Ignacio Wert i a la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna.

Per Guillén, actituds com les que s’han dut a terme des dels plenaris de la Garriga al febrer de 2003 i al maig de 2013, “obre la veda per a perpetuar l’Espanya dels bàndols en lloc de l’Espanya del diàleg que a Ciutadans defensem obertament”.

A més, el portaveu municipal de Ciutadans presentarà dos precs per instar l’equip de govern a “mantenir el civisme en els parcs de la Garriga”, que “últimament s’han vist afectats per les restes d’improvisades entrompades”, i per “perseverar en la transparència del municipi, perquè es facin públiques les actes dels plens i complir així amb els índexs marcats per Transparència Internacional i el segell Infoparticipa de la UAB”.

Article anteriorMelmelada de carbassa
Article següentNo només en escons
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.