Un espectacle de carrer per presentar la nova temporada del Teatre de la Garriga

0
rum rum

La nova temporada del Teatre de la Garriga – El Patronat arrencarà el poper 19 de setembre amb un espectacle de carrer molt especial a càrrec de la Companyia Xip Xap, que marcarà el tret de sortida de la nova programació. L’espectacle Rum Rum Trasto Karts, on la diversió, l’emoció i la participació del públic estan assegurades, és gratuït i es farà a les 19 hores al Passeig (alçada del Teatre).

Aquesta tardor visitarà el Teatre acollirà l’obra Brots (3 d’octubre), amb la Cia. Toni Albà i el seu humor delirant i absurd. Un altre dels plats fors serà el concert de Joan Miquel Oliver (21 de novembre), que després del comiat d’Antònia Font retorna a l’escenari amb Pegasus (2015), el seu 3r àlbum en solitari i el primer des de la separació de la banda mallorquina.

També al novembre es podrà veure Somriures i llàgrimes (7 de novembre), la primera versió en català del conegut musical The Sound of Music, adreçat a un públic familiar i de totes les edats.

Completen la programació l’espectacle Gràcies, Ovidi (24 d’octubre), per commemorar el 20è aniversari de la mort del poeta, així com els espectacles familiars La Via Làctea; Karishma, un espectacle de mà amb el segell local del Grup Charly Trama i d’en Jordi Quimera, i Milim, de la Cia. Divias, resident al Teatre de la Garriga.

El teatre fet des de la Garriga també tindrà el seu lloc a l’escenari amb Kòmix, que presentarà l’obra El fascinerós és al replà (17 d’octubre), de Joe Orton,. Al desembre i al gener, com sempre, l’associació Fem Pastorets farà reviure la història del clàssic nadalenc per excel·lència Els Pastorets.

Nova pàgina web

El Teatre de la Garriga El Patronat ha posat en funcionament una pàgina web pròpia (www.teatrelagarriga.cat) pensada per potenciar la difusió de la programació cultural de l’equipament. Amb aquest nou mitjà de divulgació es vol arribar a noves franges de

públic potencial i construir un punt de trobada virtual per a les persones usuàries i interessades en el món cultural.

El nou web s’hi pot trobar informació bàsica sobre la programació i els serveis del Teatre i, a més, la plataforma permet completar i aprofundir en la informació sobre els espectacles i les activitats programades. Amb tot, es vol avançar cap a la fidelització del públic i la captació de noves audiències a partir d’estratègies de segmentació per edat, interessos, procedència i personalització de l’oferta.

Al web, amb un disseny molt visual i intuïtiu, es podran comprar directament les entrades per als espectacles des de casa a un preu més avantatjós, visualitzar esquetxos teatrals, consultar el programa i conèixer tots els serveis que s’ofereixen des del Teatre.

La posada en marxa del portal coincideix, també, amb un nou impuls de la presència del Teatre a les xarxes socials, on ja compta nombrosos seguidors tant a Twitter com a Facebook, des d’on es va difusió del dia a dia de l’equipament.

Tota la programació del Teatre de la Garriga al web www.teatrelagarriga.cat

OAMC

Article anteriorTurull, Casals, Simó i Casamitjana, a l’acte central de Junts pel Sí
Article següentLa llista de la generositat i la democràcia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.