Es reprèn el cicle “La Garriga pel foment de la pau”

0
thumb Foment de la Pau-1

Després que el mes de gener passat s’iniciés el cicle “La Garriga pel foment de la pau” amb la commemoració del bombardeig de 1939, i amb la voluntat d’aprofundir en el coneixement de les guerres i promoure el discurs i la cultura de la pau, el proper divendres 18 de setembre es reprendrà l’esmentat cicle amb la inauguració de l’exposició “Hiroshima – Nagasaki. 70 anys de la bomba atòmica, a les 20h a la Torre del Fanal.

Aquesta serà la primera d’una catorzena d’activitats de caràcter molt divers que es repartiran a a deu espais del poble, que finalitzaran el dia 30 de desembre i que podeu consultar prement la imatge següent:

thumb Foment de la Pau-2

Article anteriorEl 27S decidim governar-nos!
Article següentTurull, Casals, Simó i Casamitjana, a l’acte central de Junts pel Sí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.