Obres al camí fluvial entre la Garriga i Figaró

0
thumb riu congost

Després d’haver-se dut a terme diverses tasques de desbrossament per tal de facilitar l’estudi del terreny durant l’estiu, ahir dilluns 14 de setembre varen començar les obres d’arranjament del camí fluvial que comunica la Garriga i el Figaró.

Aquesta actuació respon al conveni signat entre els ajuntaments d’ambdues poblacions i el Consorci per a la Defensa de la conca del Riu Besòs i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el qual es pretén rehabilitar aquest tram de 3,38km.

En total es destinaran 111.000€ per tal de millorar la seguretat dels usuaris (eminentment caminaires i ciclistes), tot millorant la plataforma i solucionant el punt negre que és el pas al gual de la Pessola.

Mentre durin les obres, el pas romandrà restringit.

A la fotografia: Crescuda del riu congost

Article anteriorLa Garriga de la República Catalana
Article següentEl 27S decidim governar-nos!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.