La No independència… és dependència (86)

0
thumb Per la Dignitat Logo

De debò estimen als catalans? Multi publicat: “Diferents polítics espanyols declaren que els agrada molt Catalunya”; “Els espanyols estimen els catalans, etc. etc.” Per què ara? Si tant ens volien i ens volen, on estaven quan tot el PP recollia signatures contra l’Estatut, que el poble va entendre contra Catalunya? On estaven quan el Constitucional, il·legal, va decapitar l’Estatut? Quan es va negar qualsevol cessió de pacte fiscal? Quan El PP volia espanyolitzar als nens catalans? Quan cada líder autonòmic espanyol decideix què i com ha de ser Catalunya al marge del que pensin i sentin la majoria de catalans? Quan només es vol votar i ho neguen? On davant l’enorme dèficit fiscal, d’incompliments? Tots ens volen? Alguna proposta a més d’aquest inesperat afecte? Ens volen per nosaltres o per a ells? Des de la DIGNITAT, què cal fer el 27-S? Deixar-nos enganyar o pensar en els nostres fills?

Què votaran el 27-S els qui optin per Podem i associats? Pablo Iglesias: “No és viable que unes eleccions només a Catalunya decideixin la seva relació amb Espanya”; “Li anem a donar sexe a Mas, li anem a donar fuetades en aquesta campanya”; “Iglesias utilitza els fills d’andalusos i d’extremenys com a arma electoral a Catalunya”. Altres mostres clares del “líquid” i “gasós” que és aquest dirigent que s’allunya cada vegada més de la seva proclamada democràcia. Què votaran els que triïn Catalunya Sí Que Es Pot? (Es pot què?) Saben que votaran DOBLE dependència: de Podem i de l’estat espanyol? Mereix un sol vot qui nega la veu als catalans; qui utilitza tons de taverna, indignes; qui desconeix la realitat de tants fills d’immigrants que van haver d’abandonar les seves terres per trobar la qualitat de vida i el benestar que mereixien les seves famílies? Què votaran el 27S? Democràcia, dignitat i benestar, o demagògia, submissió, males maneres, explotació…?

Mostra inquietud la judicatura per la democràcia i la justícia? “La judicatura mostra la seva inquietud per Catalunya”. T. Suprem: “Al marge de la llei només hi ha frustració”. Va mostrar i mostra la mateixa inquietud davant un Constitucional manipulat, polititzat i dirigit? Davant una evident absència de separació de poders? Davant d’executius que imposen ordres a la fiscalia general o al TC? Quan l’estat incompleix sentències del constitucional a favor de Catalunya? Frustració. Es plantegen que siguin les lleis les que generen frustració? Com a juristes, en un país democràtic qui ha d’adaptar-se a què? Milions de catalans a les lleis o aquestes a milions de catalans? Quines són pròpies de democràcies i quines de dictadures? Ha d’inquietar a molts demòcrates a Catalunya donar el seu vot a partits que no ho són? Un nou país amb separació de poders, o una justícia (¿?) dirigida com a Espanya? Què decidir el 27S?

S’acabarà el procés si no es guanya el 27S? President Mas: “Si no es guanyen les eleccions el 27S el procés s’ha acabat”? Quina és la meta? Guanyar una batalla electoral o guanyar una guerra democràtica pel BENESTAR que mereixen les famílies catalanes pel seu treball, la DIGNITAT, la DEMOCRÀCIA REAL, la JUSTÍCIA SOCIAL i la IDENTITAT? Quants equips que aspiren a triomfar en els seus campionats no ho tornen a intentar si no guanyen? Donaran per acabat el procés els milions de catalans que van votar el 9/N o els que van sortir a la Meridiana i els que es van quedar a casa? Donar per acabat el procés significarà que tots els catalans ja seran tractats amb la dignitat democràtica, el benestar i la justícia social que es mereixen passi el que passi el 27S? Què ha de fer un votant amb dignitat democràtica que vol viure en un modern país europeu en lloc d’explotat en una regió espanyola? Resignar-se o…?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc /Facebook

Article anteriorPastís de poma
Article següentLa Garriga de la República Catalana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.