La Garriga de la República Catalana

0
137

Comencem la campanya de les eleccions del 27 de setembre. A Junts pel Sí estem compromesos a fer una transformació del país a través d’una candidatura transversal, que no té altre fi que posar les bases d’un nou estat.

Si la majoria dels ciutadans donem suport a Junts pel Sí exercirem la sobirania del Principat de Catalunya i en farem partícips totes les forces polítiques. Entre tots construirem un marc legal i un sistema institucional moderns, democràtics de veritat i destinats a la solució de les adversitats que vivim al dia a dia a la Garriga. Perquè la República catalana no és només una qüestió d’alta política o de representació simbòlica. L’hem de notar als nostres carrers.

Parlem del servei ferroviari de la línia R3, que molts de nosaltres patim cada dia; de les hores d’obertura del Centre d’Atenció Primària; de les llistes d’espera de l’Hospital de Granollers; de l’assistència a les persones dependents i dels serveis als avis; dels recursos humans i materials per a les escoles i instituts; d’un sistema educatiu modern; de l’Escola de Música i de l’EMAD; de la factura de la llum i de l’aposta per les energies renovables; d’una oferta cultural millor i a l’abast de més públics; d’unes infraestructures competitives i que, per tant, facin més atractius els nostres polígons industrials; i també, de posar el català al nivell de totes les altres llengües que gaudeixen de la cura d’un estat.

Algú tan contrari a la independència com Josep Borrell ha reconegut que una Catalunya independent tindria més recursos. Així doncs, potser és l’hora d’imaginar que podem solucionar les adversitats del dia a dia amb les eines d’un estat viable. L’altra opció la coneixem prou.

¿Estem prometent el país de les meravelles? A Junts pel Sí creiem que d’aquí a dues setmanes tenim, si més no, l’oportunitat de donar valor a la nostra dignitat i d’intentar canviar un sistema caduc que ens perjudica. Volem llegar una herència prometedora als que vindran, i viurem orgullosos de poder dir, en un futur, que el 27 de setembre de 2015 vàrem votar per deixar les coses millors de com les vàrem trobar.

Vot a vot, tots junts, ho farem possible.

JUNTS PEL SÍ la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.