La Garriga de la República Catalana

0
thumb junts pels si

Comencem la campanya de les eleccions del 27 de setembre. A Junts pel Sí estem compromesos a fer una transformació del país a través d’una candidatura transversal, que no té altre fi que posar les bases d’un nou estat.

Si la majoria dels ciutadans donem suport a Junts pel Sí exercirem la sobirania del Principat de Catalunya i en farem partícips totes les forces polítiques. Entre tots construirem un marc legal i un sistema institucional moderns, democràtics de veritat i destinats a la solució de les adversitats que vivim al dia a dia a la Garriga. Perquè la República catalana no és només una qüestió d’alta política o de representació simbòlica. L’hem de notar als nostres carrers.

Parlem del servei ferroviari de la línia R3, que molts de nosaltres patim cada dia; de les hores d’obertura del Centre d’Atenció Primària; de les llistes d’espera de l’Hospital de Granollers; de l’assistència a les persones dependents i dels serveis als avis; dels recursos humans i materials per a les escoles i instituts; d’un sistema educatiu modern; de l’Escola de Música i de l’EMAD; de la factura de la llum i de l’aposta per les energies renovables; d’una oferta cultural millor i a l’abast de més públics; d’unes infraestructures competitives i que, per tant, facin més atractius els nostres polígons industrials; i també, de posar el català al nivell de totes les altres llengües que gaudeixen de la cura d’un estat.

Algú tan contrari a la independència com Josep Borrell ha reconegut que una Catalunya independent tindria més recursos. Així doncs, potser és l’hora d’imaginar que podem solucionar les adversitats del dia a dia amb les eines d’un estat viable. L’altra opció la coneixem prou.

¿Estem prometent el país de les meravelles? A Junts pel Sí creiem que d’aquí a dues setmanes tenim, si més no, l’oportunitat de donar valor a la nostra dignitat i d’intentar canviar un sistema caduc que ens perjudica. Volem llegar una herència prometedora als que vindran, i viurem orgullosos de poder dir, en un futur, que el 27 de setembre de 2015 vàrem votar per deixar les coses millors de com les vàrem trobar.

Vot a vot, tots junts, ho farem possible.

JUNTS PEL SÍ la Garriga

Article anteriorLa No independència… és dependència (86)
Article següentObres al camí fluvial entre la Garriga i Figaró
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.