Actes de la Diada Nacional de Catalunya a la Garriga

0
thumb hissada senyera

Com cada any, l’Ajuntament de la Garriga organitza un acte institucional per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya. En aquesta ocasió, l’acte se celebrarà a la plaça del Silenci a partir de les 11.30h del matí del dia 11 de setembre, i constarà de parlaments a càrrec dels grups polítics amb representació al Consistori.

Homenatge a la Senyera i 59è Aple de la Sardana

Paral·lelament, i com ve essent habitual, la nit anterior, la del dia 10, l’Agrupació Sardanista de la Garriga organitza el 59è Aplec de la Sardana amb la tradicional botifarrada, que enguany comptarà amb la participació de les cobles Sant jordi – Ciutat de Barcelona, jovenívola de Sabadell i Ciutat de Girona, les quals interpretaran 25 sardanes.

Finalment, a les 12 de la nit les entitats i partits polítics de la Garriga que ho desitgin podran participar a l’Homenatge a la Senyear, un acte que comptarà la presència de l’actriu Montserrat, amb forts vincles amb la Garriga, la qual llegirà el manifest de l’Onze de Setembre.

Article anteriorEl Club Ciclista la Garriga organitza el II Memorial Josep Segú
Article següentLa Garriga gaudeix de la “Botiga al carrer”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.