La “Botiga al Carrer” arriba a la 9a edició

0
164

Sota el lema “Vine, toca i remena”, el proper diumenge 6 de setembre tindrà lloc “La Botiga al Carrer”, una iniciativa de l’Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC) que enguany arriba a la seva novena edició.

Com és habitual, de les 10 del matí a les 20.30h del vespre 44 botigues i establiments de l’esmentada associació sortiran als carrers de la Garriga per oferir els seus millors productes i promocions a preus d’allò més interessants, tot plegat amenitzat per un munt d’activitats pensades per a tots els públics.

En aquesta ocasió, l’entitat convidada, la qual disposarà d’un espai propi per a donar-se a conèixer, serà Els Dofins.

A continuació podeu veure la programació d’actes i els establiments participants:

programació 9a_botiga_carrer

thumb participants 9 botiga al carrer

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.