Junts pel Sí, a la Garriga

0
thumb junts pels si

Els representants de les formacions polítiques sota signants ens impliquem amb la candidatura de Junts pel Sí acompanyades d’una gran participació cívica. L’objectiu compartit és permetre que els ciutadans puguem referendar la independència de Catalunya el proper 27 de setembre a través de les urnes.

D’aquí a 30 dies culminem una llarga etapa de demandes massives de sobirania. És el moment de fer la demostració més gran de voluntat i determinació per part de tothom: de fer un esforç més per compartir informació i seduir amics i coneguts dels beneficis de la independència.

Es tracta d’una convocatòria electoral que va més enllà de la política, de les polítiques, i de la gent que som a les institucions. Els partits ens hem posat d’acord, i ara és el moment que els ciutadans, tots, ens impliquem encara més per fer que el resultat sigui del tot clar: una gran victòria de Junts pel Sí. Un Sí rotund que tot el món entendrà, respectarà i reconeixerà. I que els que tenen menys ganes de respectar-lo, no tindran altre remei que assumir la voluntat popular, lliure i democràtica.

Tenim tota la campanya electoral per davant i encara hi ha feina a fer. Per això, si creus que la independència és el millor camí pel nostre futur, et demanem que posis el teu gra de sorra a aquest moment històric, en tot allò que puguis. Envia’ns un correu a jps.lagarriga@gmail.com i t’informarem de com pots col·laborar en la campanya per la victòria. Així mateix, et demanem que et facis candidat a través a la pàgina www.juntspelsi.cat, tal com ja hem fet nosaltres i més de 350 altres garriguencs. Estem establint el rècord europeu de candidats!

Fem-ho, junts, pel futur de Catalunya, que és també el de la Garriga. Volem deixar el millor llegat als que ens seguiran: un estat que actuarà a favor dels ciutadans.

Meritxell Budó JUNTS PEL SÍ Convergència Democràtica de Catalunya

Neus Marrodán JUNTS PEL SÍ Acord+Esquerra Republicana de Catalunya

Montse Llobet JUNTS PEL SÍ Demòcrates de Catalunya

+ JUNTS PEL SÍ Reagrupament

Article anteriorLa Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella acull l’exposició fotogràfica “3 orígens”
Article següentLa “Botiga al Carrer” arriba a la 9a edició
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.