El garriguenc Ángel Guillén anirà a la llista electoral de Ciutadans al Parlament

0
thumb angel guillen05C

El regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén, formarà part ocupant la posició número 30 de la llista electoral del seu partit a les properes Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 27 de setembre.

Guillén, en la seva qualitat de membre del Consell General del partit, també ha contribuït amb diferents esmenes a enriquir encara més el programa electoral amb el que C’s aspira a treballar per una nova Catalunya per a tothom liderada per Inés Arrimadas.

Per a Guillén aquest 27 de setembre els catalans podran escollir en el seu partit “una opció política amb un projecte viable, amb les mans netes i que governi per a tots davant de projectes que han oblidat els principals problemes dels catalans com són la sortida de la crisi econòmica, l’atur, les retallades en els serveis socials i els casos de corrupció política”. Segons Guillén  “estem davant d’una oportunitat d’or per deixar enrere més de tres dècades de nacionalisme que al final el que està provocant és tapar totes les seves males polítiques i la corrupció amb l’estelada i una tensió innecessària a la diversa societat catalana”. Guillén està segur que “el proper 27 de setembre serem majoria els catalans que anirem a les urnes a dir que volem seguir formant part d’aquest projecte comú que és Espanya i la Unió Europea”.

En clau més municipal Guillén ha manifestat que “després del 27-S a l’Equip de Govern no li quedarà més remei, no tindrà més excuses, per no de dedicar-se al que ha de fer:  governar per tots els garriguencs i deixar d’utilitzar l’espai públic i el Consistori per fer propaganda secesionista descuidant allò en que sí té competències.”

Ángel Guillén, té 40 anys, és Llicenciat en Història y Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la UAB. Militant de C’s des de 2011, és membre de l’Executiva Comarcal del Vallès Oriental i Conseller General del Partit liderat per l’Albert Rivera.

Ciutadans de la Garriga

Article anteriorL’ANC de la Garriga informa
Article següentLa Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella acull l’exposició fotogràfica “3 orígens”
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.