C’s de La Garriga insta a l’equip de Govern a impulsar un casal d’infants

0
thumb Ciutadans LG logo

El regidor de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de La Garriga, Ángel Guillén ha posat de manifest la necessitat d’oferir un casal d’infants municipals durant el mes d’agost al municipi. En el darrer Ple Municipal Guillén ha demanat explicacions a l’alcaldessa, Meritxell Budó,  sobre “les raons que l’han portat a incomplir una promesa que ella mateixa va formular durant la campanya electoral al debat de VOTV”.

El regidor de C’s ha assegurat que “les justificacions de l’alcaldessa per donar marxa enrere són del tot insuficients i denoten que en aquell moment hi va haver certa improvisació per part de la Sra. Budó” i ha afegit que “no es pot decidir la viabilitat del casal d’agost basant-se en preguntar per l’interès d’aquest només als pares que han inscrit als seus fills i filles al casal del mes de juny i juliol, deixant de banda el fet que són moltes les famílies que opten per altres casals que no és el municipal en aquest mesos”. Ángel Guillén ha retret al Govern Municipal que “gairebé cap pare o mare s’hagi assabentat de la possibilitat d’aquest casal perquè no ha estat anunciat enlloc” i ha afirmat que amb aquesta decisió “s’ha impedit un any més donar un servei que moltes famílies troben a faltar a la localitat”.

En relació a això, Ángel Guillén ha assegurat que Ciutadans “seguirà treballant per prioritzar les persones i aconseguir que el Govern Municipal es comprometi a oferir un casal d’estiu municipal l’agost de l’any vinent”.

Article anteriorFesta Major amb menys xafogor i amb risc de pluja la matinada de dissabte
Article següentCucurutxo de torró de foie
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.