La Garriga Digital

Meritxell Budó, vicepresidenta de la Diputació de Barcelona

thumb budó diba

L’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó (CDC), ha estat nomenada vicepresidenta quarta de la de la Diputació de Barcelona, i formarà part de la nova Junta de Govern de l’esmentada Corporació, la qual està presidida per Mercè Consesa i que compta amb 17 diputats més, entre els quals l’alcaldessa.

Budó, en tant que vicepresidenta quarta, encapçalarà l’àrea d’Atenció a les Persones, la qual estarà dividida en diferents àrees: Benestar Social, Salut Pública i Consum, i Igualtat i Ciutadania.

Les altres àrees que encapçalaran els altres vicepresidents seran Presidència, Territori i Sostenibilitat, Desenvolupament Econòmic Local i Cultura, Educació i Esports.

Cal recordar que le passat 14 de juliol els grups de CDC i ERC varen aprovar un acord de governabilitat de la Diputació de Barcelona, el qual estableix quatre grans àrees d’actuació: les polítiques socials, les polítiques econòmiques, la transparència i el rendiment de comptes de tota l’acció pública, així com la contribució activa al procés de transició nacional.

Fotografia: A la taula, Martí Pujol, vicepresident tercer; Dionís Guiteras, vicepresident primer, Mercè Conesa, president de la Diputació de Barcelona,Marc Castells, vicepresident segon, i Meritxell Budó, vicepresidenta quarta. Foto: Xavier Renau / Diputació de Barcelona

 

 

Exit mobile version