Festa Major amb menys xafogor i amb risc de pluja la matinada de dissabte

0
138

A les portes de viure una nova Festa Major, és el moment ideal per veure quin temps ens acompanyarà aquests propers dies. I és que el temps que acabi fent esdevindrà clau en moltes de les activitats, ja que la gran majoria estan programades a l’aire lliure.

Així doncs, anem a veure de forma detallada quina és la previsió meteorològica per la Garriga:

Dijous 30 de juliol

Jornada marcada per la nuvolositat abundant, especialment a partir de migdia. Ambient carregat i xafogós, fruit de la humitat elevada que tindrem durant tot el dia. No és impossible algun ruixat de caràcter feble i dispers durant la tarda i fins poc abans de l’inici de Festa Major.

Les temperatures es mouran entre els 20 i els 28ºC. Màniga curta les 24 hores del dia.

Divendres 31 de juliol

Jornada marcada altre cop pels núvols, si bé podrien obrir-se clarianes durant les hores centrals del dia. Tot plegat, a l’espera que un nou front torni a complicar la situació meteorològica a partir de la tarda-vespre. I és que, molt probablement, caldrà estar atents al cel la nit de divendres i la matinada de dissabte perquè es preveu que una línia de ruixats i tempestes creui el país de ponent a llevant. En aquest sentit, doncs, caldrà seguir-ho de ben a prop i veure si es podran celebrar o no amb normalitat les activitats programades.

Les temperatures es mouran entre els 18 i els 26ºC. Màniga curta durant el dia i màniga llarga de nit i matinada.

Dissabte 1 d’agost

Jornada de núvols i clarianes. El front que ens haurà creuat de matinada serà història i les clarianes guanyaran terreny ràpidament. Així doncs, sembla que de cara al migdia fins i tot podria dominar el sol. Clarianes o cel tapat a primera i última hora de la jornada. 

No s’esperen precipitacions i les temperatures es mouran entre els 16 i els 26ºC. La mínima podrà baixar un parell de graus respecte divendres, la qual cosa implicarà una clara refrescada de nit i matinada que ens obligarà a sortir amb jersei.

Diumenge 2 d’agost

Millora clara de la situació meteorològica. Les clarianes guanyaran terreny i sembla que el sol acabaria sent amo i senyor del panorama meteorològic. Calor a migdia i fresca de nit i matinada. Les temperatures es mouran entre els 17 i els 27ºC. 

Dilluns 3 d’agost

El temps acompanyarà el darrer dia de Festa Major. Tot i alguns núvols poc importants, tot fa pensar en un dilluns dominat pel sol. La calor podrà tornar a apretar una mica a migdia. Les temperatures es mouran entre els 18 i els 29ºC.

Amb aquest repàs ràpid a la previsió esperem haver aclarit una mica més com es presenta, meteorològicament parlant, la Festa Major d’enguany.

Tan debò el temps acompanyi en totes i cadascuna de les activitats previstes i, com cada any, puguem gaudir-la.

Bona Festa Major!!! 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.