Festa Major amb menys xafogor i amb risc de pluja la matinada de dissabte

0
thumb Marti Oliveras 01

A les portes de viure una nova Festa Major, és el moment ideal per veure quin temps ens acompanyarà aquests propers dies. I és que el temps que acabi fent esdevindrà clau en moltes de les activitats, ja que la gran majoria estan programades a l’aire lliure.

Així doncs, anem a veure de forma detallada quina és la previsió meteorològica per la Garriga:

Dijous 30 de juliol

Jornada marcada per la nuvolositat abundant, especialment a partir de migdia. Ambient carregat i xafogós, fruit de la humitat elevada que tindrem durant tot el dia. No és impossible algun ruixat de caràcter feble i dispers durant la tarda i fins poc abans de l’inici de Festa Major.

Les temperatures es mouran entre els 20 i els 28ºC. Màniga curta les 24 hores del dia.

Divendres 31 de juliol

Jornada marcada altre cop pels núvols, si bé podrien obrir-se clarianes durant les hores centrals del dia. Tot plegat, a l’espera que un nou front torni a complicar la situació meteorològica a partir de la tarda-vespre. I és que, molt probablement, caldrà estar atents al cel la nit de divendres i la matinada de dissabte perquè es preveu que una línia de ruixats i tempestes creui el país de ponent a llevant. En aquest sentit, doncs, caldrà seguir-ho de ben a prop i veure si es podran celebrar o no amb normalitat les activitats programades.

Les temperatures es mouran entre els 18 i els 26ºC. Màniga curta durant el dia i màniga llarga de nit i matinada.

Dissabte 1 d’agost

Jornada de núvols i clarianes. El front que ens haurà creuat de matinada serà història i les clarianes guanyaran terreny ràpidament. Així doncs, sembla que de cara al migdia fins i tot podria dominar el sol. Clarianes o cel tapat a primera i última hora de la jornada. 

No s’esperen precipitacions i les temperatures es mouran entre els 16 i els 26ºC. La mínima podrà baixar un parell de graus respecte divendres, la qual cosa implicarà una clara refrescada de nit i matinada que ens obligarà a sortir amb jersei.

Diumenge 2 d’agost

Millora clara de la situació meteorològica. Les clarianes guanyaran terreny i sembla que el sol acabaria sent amo i senyor del panorama meteorològic. Calor a migdia i fresca de nit i matinada. Les temperatures es mouran entre els 17 i els 27ºC. 

Dilluns 3 d’agost

El temps acompanyarà el darrer dia de Festa Major. Tot i alguns núvols poc importants, tot fa pensar en un dilluns dominat pel sol. La calor podrà tornar a apretar una mica a migdia. Les temperatures es mouran entre els 18 i els 29ºC.

Amb aquest repàs ràpid a la previsió esperem haver aclarit una mica més com es presenta, meteorològicament parlant, la Festa Major d’enguany.

Tan debò el temps acompanyi en totes i cadascuna de les activitats previstes i, com cada any, puguem gaudir-la.

Bona Festa Major!!! 

Article anteriorMeritxell Budó, vicepresidenta de la Diputació de Barcelona
Article següentC’s de La Garriga insta a l’equip de Govern a impulsar un casal d’infants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.