Presentació a la Garriga del llibre Plus Ultra

0
122

Dimarts dia 28 de juliol, a les 8 del vespre, la Fundació Maurí organitza la presentació del llibre Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya. La presentació comptarà amb les intervencions de Jordi Borràs, l’autor, i Roger Prims, prologuista i regidor de la Garriga.

El llibre que es presenta és una obra a cavall de la fotografia documental, el periodisme d’investigació i la recerca històrica que no tracta sobre el país ni dels potents moviments que se n’han derivat. Parla del moviment reaccionari que s’ha originat: la resposta dels que no volen que els catalans puguin decidir el seu futur. L’espanyolisme en la seva màxima expressió i els vasos comunicants entre un moviment unionista que no es considera nacionalista i l’extrema dreta. Una obra inèdita i necessària per a entendre l’espanyolisme contemporani a Catalunya.

Jordi Borràs és il·lustrador i fotoperiodista. Compagina professionalment totes dues disciplines –il·lustració i fotografia– estant especialitzat en qüestions socials. Ha publicat il·lustracions a una gran varietat d’editorials i revistes, sent autor i coautor de diversos títols il·lustrats i col·labora com a fotoperiodista freelance a NacióDigital.cat, el Setmanari Directa o l’agència Demotix. En el camp de la fotografia cal destacar el seu primer llibre: Warcelona, una història de violència publicat el 2013.

Quan? Dimarts 28 de juliol de 2015, a les 20.00 h. Entrada lliure.

On? Fundació Maurí. Carrer Cardedeu, 17. La Garriga

Fundació Maurí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.