Presentació a la Garriga del llibre Plus Ultra

0
Plus ultra_garriga_01

Dimarts dia 28 de juliol, a les 8 del vespre, la Fundació Maurí organitza la presentació del llibre Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya. La presentació comptarà amb les intervencions de Jordi Borràs, l’autor, i Roger Prims, prologuista i regidor de la Garriga.

El llibre que es presenta és una obra a cavall de la fotografia documental, el periodisme d’investigació i la recerca històrica que no tracta sobre el país ni dels potents moviments que se n’han derivat. Parla del moviment reaccionari que s’ha originat: la resposta dels que no volen que els catalans puguin decidir el seu futur. L’espanyolisme en la seva màxima expressió i els vasos comunicants entre un moviment unionista que no es considera nacionalista i l’extrema dreta. Una obra inèdita i necessària per a entendre l’espanyolisme contemporani a Catalunya.

Jordi Borràs és il·lustrador i fotoperiodista. Compagina professionalment totes dues disciplines –il·lustració i fotografia– estant especialitzat en qüestions socials. Ha publicat il·lustracions a una gran varietat d’editorials i revistes, sent autor i coautor de diversos títols il·lustrats i col·labora com a fotoperiodista freelance a NacióDigital.cat, el Setmanari Directa o l’agència Demotix. En el camp de la fotografia cal destacar el seu primer llibre: Warcelona, una història de violència publicat el 2013.

Quan? Dimarts 28 de juliol de 2015, a les 20.00 h. Entrada lliure.

On? Fundació Maurí. Carrer Cardedeu, 17. La Garriga

Fundació Maurí

Article anteriorArtristras presenta el seu nou espectacle: “Noctiluca”
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de juliol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.