Els comptes de la CUP la Garriga, ben clars

0
CUP la_Garriga_01

Amb la voluntat d’exercir unes pràctiques transparents i, per això mateix, de proporcionar i compartir tota la informació de què disposa el grup de la CUP a l’Ajuntament de la Garriga, volem oferir d’entrada una agenda/guia amb tots els àmbits en els quals estarem presents al llarg d’aquesta legislatura que acabem d’encetar.

No cal dir que tot plegat és informació que és a l’abast de la ciutadania, però que, tanmateix, sovint costa de fer-li arribar. Aquest és, doncs, un primer exercici per exposar què farem, formalment, a l’Ajuntament, com s’organitza i quines tasques hi haurem de desenvolupar. Així mateix, procurarem informar (tan aviat com la CUP mateixa en sigui informada) de la calendarització de totes aquestes feines i del que s’hi fa (compartint-ne les actes i les nostres pròpies impressions). També desglossarem tota la seva part econòmica.

Creiem que compartir tot això permet, no només conèixer amb més profunditat què es fa a l’Ajuntament, sinó fiscalitzar millor, per part de la ciutadania, quina haurà anat sent la nostra feina.

En aquest document o bé a la web de la CUP la Garriga hi trobareu detallats quins són els espais del consistori dels quals participem, en condició de què i quina retribució econòmica tenen (si és el cas). 

Article anteriorLa No independència… és dependència (84)
Article següentAquesta nit, a La Torre del Fanal, cinema a la fresca
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.