La No independència… és dependència (84)

0
thumb Per la Dignitat Logo

Què motiva al 50% no independentista? Publicat: “Els sondejos mostren que el rebuig a la independència supera el 50%”. Què demostren els fets objectius des de 1714? Des de la transició espanyola? Respecta Espanya la constitució que es va votar, o la interpreta a la seva manera en perjudici total dels qui viuen a Catalunya? Què demostren les inversions incomplides, l’asfíxia econòmica amb més de 200.000 milions d’euros espoliats, ignorar el que aprova i vota la societat catalana i un llarg etcètera? L’estat espanyol a tots els qui viuen, treballen, tributen a Catalunya. I va a més.  És això el que vol aquest 50%? seguir dependent d’Espanya? No sabem com ens anirà amb la independència, però sí com ens va amb la dependència. Com demostren que dependre d’Espanya és millor que ser independents?

A qui beneficiarà un possible vot al que queda d’Unió? Publicat: “Unió tindrà el suport de Madrid per intentar plantar cara a Mas. L’entorn del PP és compromet a donar recursos al partit de Duran perquè concorri amb garanties als eleccions catalans i generals”! Per què el PP facilitarà recursos (?)a Unió per enfrontar-se a Mas? Què pensen i senten els molts militants i votants de CiU que ara veuen com Duran i els qui el segueixen s’enfronten a qui més s’ha compromès i arriscat per sintonitzar amb àmplies capes de la societat? Creuen de debò que el seu vot a Unió no serà un vot al PP i, ja sabem i patim què significa això? Quin nom reben els qui des de dins afebleixen els propis per ajudar els invasors? Col·laboracionistes? No serà això qualsevol vot a Duran i seguidors? Què és el veritablement digne, democràtic i coherent?

Algú creu que Catalunya sortirà de l’euro quan sigui independent? Publicat: Juncker: “La sortida de Grècia de l’euro mai ha estat ni serà opció”. Si no ho és per a un país en fallida, receptor permanent de fons… Sortirà Catalunya de l’euro sent un país solvent, contribuent net, profundament vinculat industrialment i comercialment amb Europa i amb totes les exigències per pertànyer a la UE? L’amenaça espanyola és falsa. Publicat: Manuel Valls: “No podem assumir el risc d’una sortida de Grècia de la zona euro”. Assumiran el risc de desprendre’s de Catalunya: una de les zones més dinàmiques, europeistes, generadora de riquesa, desenvolupament, contribució? A qui vol espantar l’estat espanyol més proper a Grècia que a països europeus consolidats? Si podem ser un modern país europeu Què és el coherent?

Qui exclou a qui? Publicat: Rajoy: “Els nacionalismes excloents alcen murs de divisió enmig de la societat”. Qui exclou a qui? Qui intenta espanyolitzar i regionalitzar Catalunya des de 1.714? Qui intenta excloure la llengua, cultura, valors, la història de Catalunya per “espanyolitzar-la”? Qui ignora el votat pel Parlament català, el votat en referèndum i organitza campanyes contra productes catalans? Incompleix sistemàticament els seus compromisos, que són lleis! Per pressupostos generals, per Estatut aprovat i ofega econòmicament, perjudica a famílies amb necessitats socials, espolia cada any? Qui ha dividit a la societat catalana entre demòcrates amb dignitat que reaccionen i defensen el benestar i la justícia social i els qui, sorprenentment, es resignen a seguir colonitzats i perjudicats? No és més que evident que és el nacionalisme espanyol qui exclou, alça murs, divideix? Per dignitat, què decidir?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook 

Article anteriorCreps farcides de gelat de galetes Oreo
Article següentEls comptes de la CUP la Garriga, ben clars
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.