Creps farcides de gelat de galetes Oreo

0
Creps 02

Avui us portem un plat molt conegut, podríem dir que arreu, tot i que el seu origen és francès, més concretament de la Bretanya.

Si volem anar més enrere, però, hauríem de remuntar-nos a l’època dels romans, ja que, per aquell temps, ja en menjaven, ja fos per celebrar la tornada de la primavera o per demanar una bona collita.

A França, la primera recepta de creps data del 1390 i es considerava un aliment bàsic, com ho era el pa: la massa de les creps està feta a base de farina, ous i llet i es cuina a temperatura alta.

Quan s’elabora la massa és important deixar reposar-la com a mínim una hora perquè, d’aquesta manera, quedarà més homogènia i densa, ja que les partícules de la farina s’hauran hidratat correctament i això fins i tot es notarà en el sabor final de la crep.

Es poden fer dolces i farcir-les de tot el que se’ns passi pel cap, com ara xocolates, melmelades, gelats, etc., i també les podem trobar salades i amb els farcits que més ens agradin.

Nosaltres, avui, ens hem decidit per una crep dolça farcida de gelat d’Oreo casolà.

Article anteriorUn centenar d’activitats a la Festa Major de la Garriga
Article següentLa No independència… és dependència (84)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.