Creps farcides de gelat de galetes Oreo

0
115

Avui us portem un plat molt conegut, podríem dir que arreu, tot i que el seu origen és francès, més concretament de la Bretanya.

Si volem anar més enrere, però, hauríem de remuntar-nos a l’època dels romans, ja que, per aquell temps, ja en menjaven, ja fos per celebrar la tornada de la primavera o per demanar una bona collita.

A França, la primera recepta de creps data del 1390 i es considerava un aliment bàsic, com ho era el pa: la massa de les creps està feta a base de farina, ous i llet i es cuina a temperatura alta.

Quan s’elabora la massa és important deixar reposar-la com a mínim una hora perquè, d’aquesta manera, quedarà més homogènia i densa, ja que les partícules de la farina s’hauran hidratat correctament i això fins i tot es notarà en el sabor final de la crep.

Es poden fer dolces i farcir-les de tot el que se’ns passi pel cap, com ara xocolates, melmelades, gelats, etc., i també les podem trobar salades i amb els farcits que més ens agradin.

Nosaltres, avui, ens hem decidit per una crep dolça farcida de gelat d’Oreo casolà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.