Contra les violències masclistes

0
thumb CUP la Garriga 01

La CUP de la Garriga vol condemnar l’homicidi d’una dona garriguenca trobada morta al Port de Barcelona, presumptament a mans de la seva parella, i fer públic el nostre rebuig contra les violències vers les dones.

Entenem la violència masclista com una greu vulneració dels drets fonamentals de les dones, així com un impediment per assolir la plena ciutadania i la pròpia llibertat i autonomia.

És per aquest motiu que demanem al govern municipal que assumim la responsabilitat col·lectiva davant d‘aquests fets i que l’Ajuntament, en representació de tot el poble de la Garriga, es personi com a acusació particular contra aquest. Així com que doni compliment al Pla d’Igualtat de Gènere 2013-2015, específicament pel que fa a l’àmbit de lluita contra la violència de gènere (línia 2 del Pla), per garantir un abordatge i acció integral i transversal per eradicar la violència masclista. Reforçant i fent visible el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), actualitzant el protocol d’atenció a les dones victimitzades per la violència masclista i mantenint i reforçant els tallers de prevenció de la violència a la parella i igualtat de gènere als centres educatius de primària i secundària del municipi.

Fem una crida també al poble de la Garriga a rebutjar les diferents formes de violència masclista i entendre la problemàtica social de manera col·lectiva i no com a fet aïllat de la nostra dinàmica de poble.

 

Article anteriorLa No independència… és dependència (83)
Article següentTens plans per l’onze de setembre?
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.