La No independència… és dependència (82)

0
Per la_Dignitat_Logo

ICV, PSC… nous partits paràsits? Publicat: Joan Herrera diu: “junts (amb Podem), multipliquem i aspirem a tot. Seria irresponsable deixar passar l’oportunitat de presentar-nos plegats el proper 27-S”. No proposava que Catalunya fos un Estat sobirà dins d’Espanya? Sobirà… i “dins” d’Espanya? Té això alguna possibilitat real? S’enganya o enganya els seus militants i votants? Publicat: “Iceta es mostra disposat a parlar amb tothom, perquè ‘les esquerres s’han d’unir i coordinar’”. Per què no s’atreveixen a anar sols, com han fet fins ara? Per què necessiten unir-se, precisament, als qui no defensaran els interessos reals dels catalans, com ja han manifestat? Què han de votar els militants i votants d’aquests partits que tinguin dignitat democràtica i vulguin defensar els interessos de les seves famílies?

Saben que votaran “dependència” si voten Podem i associats? Publicat: “Pablo Iglesias afirma que no s’entendrà amb ERC, per ser independentista”. Així doncs, Pablo Iglesias, Podem, són “dependendistes”. Hem d’interpretar que si s’entenen bé amb altres partits com ICV, PSC, Procés Constituent, etc. és perquè aquests també són “dependendistes”? Són conscients, els militants i votants d’aquests partits, que no només perden la independència com a tal i es subordinen a un patriòtic espanyolista (així es declara Iglesias), sinó també la independència de la seva vida democràtica, la gestió dels recursos a favor de les seves famílies? Què és coherent votar? Llibertat o submissió? Superàvit o dèficit fiscal? Liderar o ser dirigits?

Què és fer les coses bé sobre la consulta per la independència? Publicat: “Duran obre els braços als votants de CDC i de CiU que vulguin ‘fer les coses bé’”. Què és “fer les coses bé”? Que Espanya autoritzi un referèndum que pugui decidir la independència de Catalunya? Algú creu aquesta possibilitat? Mereix Duran el vot de qui desitgi ser lliure, viure en democràcia real, amb el benestar que mereix i gestionant els recursos que genera, defensant la identitat, la dignitat… en l’esperança que Duran i Espanya l’hi materialitzin? Si s’haguessin fet les coses bé, segons Duran… serien independents els països sud-americans, l’Índia, Noruega, ex països de l’URSS, Àfrica…? Fer les coses bé significa submissió total? Què hauran de decidir els votants de CDC i CiU des de la coherència i la dignitat?

És democràtic un Estat que només denuncia davant el Constitucional? Publicat: “Sáenz de Santamaría avisa que Rajoy recorrerà totes les decisions i actuacions del Parlament o la Generalitat que pretenguin crear estructures d’Estat”. En algun moment s’han plantejat per què tants catalans volen independitzar-se d’Espanya després d’haver demostrat i contribuït al seu desenvolupament durant tants anys? Què faria un Estat competent i democràtic davant unes macro manifestacions amb una petició tan clara com és la de poder votar? Actuaria perquè aquests milions d’habitants volguessin seguir de bon gust a Espanya… o ho remetria al Constitucional, com abans s’enviava a la Inquisició? Davant l’evidència d’un Estat espanyol tan incompetent, per dignitat, què decidir? Llibertat o submissió inquisitorial?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook

Article anteriorLes coques de les revetlles
Article següentEls dimecres de la Garriga tenen un puntet
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.