Més de cinc hores de música per a tots els públics

0
aula musica_concert_01

Des de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de La Garriga, us volem fer arribar i convidar a una proposta interessant que tindrà lloc el proper dissabte dia 20 de juny. Serà a partir de les 18:30 h i fins la mitjanit, a la Plaça del Silenci de la Garriga, quan muntarem un escenari on hi passaran a tocar tots els nostres alumnes, dels més petits als més grans. Un total de 150 nois i noies formaran part d’aquest concert que hem batejat amb el nom de CONCERT-TOUR. Durant cinc hores i mitja hi haurà música dalt de l’escenari, tot complementat amb un magnífic sopar i barra.

A més a més, a partir de les 17:00 h, a la torre de Can Ramos (C/ Figueral 59) hi muntarem un “taller de creació d’instruments amb material reciclat” i un tastet d’instruments a càrrec dels professor de l’Aula.

Us hi esperem!

Aula de Música Moderna i Tradicional FUMH / Associació d’arts escèniques “El Gremi”

Article anteriorLa No independència… és dependència (81)
Article següentLes bessones més mediàtiques de la Garriga tornen al Sónar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.