Les bessones més mediàtiques de la Garriga tornen al Sónar

0
sonar 01

Les garriguenques Meritxell i Natàlia Soler, ara fa 15 anys, es van fer internacionalment famoses després de protagonitzar la imatge del festival de música electrònica de Barcelona, el Sónar, on representaven dues bessones amb poders paranormals que van captivar el públic pel seu posat misteriós i inquietant. Es va arribar a dir d’elles que eren russes i tota una mitologia misteriosa va envoltar la història d’aquestes noies de vint anys, que es van fer un fart de concedir fotografies i, fins i tot, signar autògrafs, sempre sense badar boca i amb posat seriós i gairebé absent, bo i alimentant l’excèntrica llegenda dels seus personatges.

I és que el Sónar ha destacat sempre per fer unes campanyes trencadores i valentes, tal i com és el seu festival, ja des de la seva creació. És per això que, després de tant de temps, han decidit recuperar la història de les bessones i casar-les, com no podia ser d’altra manera, amb dos homes també idèntics, en l’edició d’enguany, que comença avui dijous.

A La Garriga Digital.cat també hem tingut el plaer de comptar amb les germanes Soler, amb qui hem pogut col·laborar en més d’una ocasió. La Meritxell, que ara viu a Buenos Aires, ens va delectar amb les seves fotografies de Festa Major l’any  2013, mentre que la Natàlia, que resideix a Praga, durant una bona temporada compartia les seves experiències gastronòmiques a la secció El gust és meu.

sonar 04

 

Article anteriorMés de cinc hores de música per a tots els públics
Article següentTorrada de pasta brisa amb esqueixada de bacallà
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.