Tercer Concert Participatiu de corals, aquest divendres, a la Garriga

0
119

El proper divendres dia 19 de juny, a les nou del vespre, la Parròquia de Sant Esteve acollirà un concert de la Missa Solemne de Santa Cecília de Charles Gounod, interpretat per Cor Americantus i la Coral Ariadna de la Garriga, juntament amb l’Agrupació Coral de Matadepera. En total, 90 cantaires i 20 músics que col·laboren en un gran projecte musical amb el qual es vol celebrar el 10è aniversari del Cor Americantus i la cloenda del 40è aniversari de la Coral Ariadna.

El diumenge 21 de juny, el concert, dirigit per Gabriela Zabala, es repetirà a Matadepera. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.