Gran jornada de Corpus a la Garriga

0
thumb catifa corpus 2015

Com mana la tradició, la Garriga ha viscut una jornada de Corpus amb la intensitat que es mereix aquest esdeveniment, que ja fa anys que s’ha convertit en la Festa Gran amb què el poble es dóna a conèixer arreu.

Això ha quedat ratificat, enguany, amb la recent declaració per part del govern de la Generalitat de Catalunya de les catifes de Corpus element festiu tradicional d’interès nacional.

Des de ben d’hora al matí, els veïns de la Garriga han sortit al carrer per engalanar el poble amb les catifes de flors, i gaudir d’una jornada que s’ha completat amb un munt d’activitats paral·leles que han fet les delícies dels garriguencs i de molts visitants de fora.

Des de La Garriga Digital.cat us convidem a fer un recorregut fotogràfic pel Corpus de la mà de la Berta Martí, que ha immortalitzat la festa d’enguany pels lectors del nostre mitjà. Podeu veure l’àlbum fotogràfic aquí.

 

Article anteriorTiramisú
Article següentLa No independència… és dependència (80)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.