Les catifes de Corpus, declarades “Element festiu tradicional d’interès nacional”

0
thumb Corpus 4

Com ja es va anunciar dies enrere, finalment el Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet oficial l’acord pel qual es declara les Catifes de Corpus de la Garriga com a element festiu tradicional d’interès nacional, un fet que reconeix i posa en valor una festa ja prou reconeguda per tothom.

La Diada de Corpus d’enguany se celebrarà el proper diumenge 7 de juny, i durant tot el dia s’elaboraran fins a 29 catifes de flors gràcies als 240.000 clavells que, acompanyats d’altres elements florals i vegetals, romandran exposades als carrers més cèntrics de la Garriga fins la processó i la “guerra de clavells”.

Avui en dia, però, el Corpus, no es resumeix solament amb les catifes de flors, sinó que els dies previs i durant la mateixa diada es programen un munt d’activitats complementàries, que podeu veure a continuació: 

.

Article anteriorSolidaritat amb la vaga de personal tècnic Movistar
Article següentReflexionem des de les municipals a les plebiscitàries!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.