El juny arrenca càlid i assolellat a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

La setmana que avui comencem, la primera del mes de juny, es presenta molt estable a la Garriga i també en el conjunt del país: les depressions més profundes, a latituds més altes del continent europeu, ens garanteixen un nou període de temps tranquil, dominat pel sol i les temperatures altes a migdia. 

No obstant això, com acostuma a passar per aquestes dates, les nuvolades de tarda creixeran amb força i en punts de muntanya de la meitat nord de Catalunya podran descarregar ruixats i tempestes, puntualment intenses.

A la Garriga, però, tan sols veurem les encluses de les tempestes que puguin descarregar al nord de la Catalunya Central, al Prepirineu i al Pirineu. Per tant, a tots aquells que patiu pel temps que ens ha d’acompanyar aquest final de setmana, quan els garriguencs i les garriguenques sortirem al carrer en motiu de la festivitat de Corpus, dir-vos que no sembla pas que haguem de patir per la pluja. Ben al contrari, com dèiem: el sol serà l’amo i senyor amb el permís d’alguns núvols.

Les temperatures seguiran la línia d’aquestes últimes jornades i la calor es deixarà sentir a migdia, amb màximes que aquí al poble podrien superar i acostar-se amb facilitat al llindar dels 30ºC. 

De nit, però, gràcies a viure a l’interior i als peus d’un pulmó natural com és el Montseny, la fresca serà clau per descansar i ens haurem d’abrigar, encara que sigui una mica, cada nit d’aquesta setmana.

Seguirem l’evolució de la situació meteorològica i informarem properament.

Que tingueu tots i totes una molt bona setmana i a gaudir del Corpus! Sortim al carrer i fem-ne, d’aquesta festa, un motiu d’alegria i comunió entre els garriguencs!!!

Article anteriorConcorreguda presentació de la Festa de Corpus
Article següentSolidaritat amb la vaga de personal tècnic Movistar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.