El proper divendres 5 de juny El Cafè del Casino i Agust Vins uneixen les seves dots culinàries i de sommelier i organitzen un sopar que us acostarà a una de les regions més antigues i amb més tradició culinària de la península Itàlica: la Toscana.
El sommelier Agustí Palomé conduirà un maridatge de 6 vins nacionals de diferents denominacions d’origen, amb una menú toscà elaborat expressament per a l’ocasió pel xef del restaurant, i que podeu llegir a la part final de l’article.
Aquest serà un sopar participatiu on s’espera l’opinió, comentaris, possibles dubtes i consideracions en referència al menjar i al tast dels vins per part de tots els comensals, que al final del sopar rebran un dossier amb totes les receptes i les notes de tast dels vins degustats.
El sopar té un cost de 45 € (IVA inclòs), i el nombre de places és limitat (30). Per a reserves i informació: 609 111 905, 617 459 550, 93 871 53 89 o bé elcafedelcasino@gmail.com
MENÚ
GRAN PIATTO TOSCANO(1era PART)
Amanit de ruca,pinyons,pera,cirerols i parmesà.
Crostini al pomodoro e basilico.
Brots de raim varietat merlot.
Formatge Pecorino Toscano.
Vi Quintaluna bodegues Ossian D.O. Rueda.
GRAN PIATTO TOSCANO (2a PART)
Salumi toscano
Espinata
Bressaola
Crostini de fegatini di pollo
Nous i figues
Olives mortes i brasa
Vi Allende blanc bodegues finca Allende D.O.C Rioja
PAPARDELLE AL RAGU DE CINGHIALE AMB PARMESÀ
Cava Milesimé bodegues Juve & Camps D.O. CAVA
BISTECA FIORENTINA (a compartir) AL SANGUE AMB FAGIOLI UCCELETO I POLENTA FREGIDA
Vi Pruno bodegues Finca Villacreces D.O. Ribera de Duero
POSTRE
Scachiatta florentina
Cantuccini o Biscotti de prato
Vi olivares dulce Monastrell bodegues olivares D.D. Jumilla
CAFÉ I COPA DE CAVA D’AGRAÏMENT