Hotel Termes la Garriga torna a obrir les portes

0
thumb interior

Ahir dijous 28 de maig el carrer Centre de la Garriga es va paralitzar durant una bona estona, ja que un establiment històric, l’Hotel Termes la Garriga, celebrava la seva reobertura dos anys després d’haver tancat, amb una festa de portes obertes on no hi va faltar de res.

Música en directe, personatges vestits d’època (des d’època romana fins modernista) i molts d’altres elements varen acompanyar una gran quantitat de veïns del poble i de fora, que varen poder visitar les instal·lacions de l’històric emplaçament, el qual disposa de restaurant, sala de jocs, solàrium, bar, sala de reunions, spa, gimnàs, centre termal i hammam, entre d’altres.

El conseller d’Empresa i Ocupació visita les instal·lacions 

Un dia després de la inauguració, el conseller d’Empresa de la Generaliat de Catalunya, Felip Puig, acompanyat de l’alcaldessa Meritxell Budó, ha visitat les instal·lacions de l’Hotel Termes La Garriga i ha agraït “l’esforç de l’empresa privada per generar llocs de treball”, alhora que reconeixia “el valor del municipi per ser un espai d’interès turístic”

Compromís amb la Garriga

thumb Debat Municipals 02Una de les premisses de la nova direcció d’Hotel Termes la Garriga és no viure d’esquena al poble, sinó tot el contrari. Una mostra d’això és l’acord de col·laboració entre l’Hotel Termes la Garriga i la Garriga Digital.cat, gràcies al qual el nostre mitjà ha pogut fer una cobertura més que exhaustiva a les passades eleccions municipals, una cobertura que s’ha traduït en un cicle d’entrevistes a tots els candidats, en l’organització juntament amb Ràdio Silenci del Debat Electoral que va omplir el Teatre de la Garriga el Patronat, i moltes d’altres peces que podeu consultar en aquest enllaç.

A mitjans d’abril, es feia públic que Montseny Management SL assumia la gestió de l’equipament havent arribat a un acord amb el Grup Peralada, propietari de l’edifici, i que es comptaria amb la gestió e la firma mèdica Activita, la qual posarà l’accent del nou projecte en l’àmbit de la salut, amb el compromís de diferenciar-se d’un spa a l’ús i aprofitar les aigües mineromedicinals que els abasteixen.

A mitjans de maig també s’anunciava públicament que el restaurant Alambí es feia càrrec del servei de restaurant de l’Hotel Termes la Garriga, que donarà servei als ostes de l’establiment i que també estarà obert al públic.

Fotografia inauguració: Hotel Termes la Garriga

Fotografia debat electoral: La Garriga Digital.cat

 

Article anteriorMés Corpus que mai
Article següentTorna la Trobada de Gegants de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.