Més Corpus que mai

0
corpus imaginari

Properament, les catifes de Corpus de la Garriga seran declarades Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, i quin millor motiu pot haver-hi per arrancar amb il·lusió la que segurament és la festa més popular del nostre poble, que enguany tindrà lloc el diumenge 7 de juny. Tanmateix, moltes seran les activitats relacionades amb aquesta festivitat que començaran abans de la data de l’exhibició de les pròpies catifes; concretament, aquest mateix divendres 29, es farà la presentació pública de la programació del Corpus 2015.

Una presentació que tindrà lloc al Teatre de la Garriga – El Patronat i que comptarà amb la presència d’un nou personatge en forma de capgròs anomenat Clavellot, obra de Ramon Aumedes, que acompanyarà tots els actes. A més, a l’acte del teatre, s’hi podrà gaudir del concert Corpus Imaginari i la presentació del CD del mateix nom que consta de cançons compostes pel garriguenc Marçal Ramon, interpretades per la Companyia Imaginària d’Arrel.

També hi haurà l’actuació de Carles Belda i Joan Garriga (rapsodes), Joana Serra i Magí Serra (ballarins), els Geganters de la Garriga i l’Agrupació Sardanista de la Garriga.

Podeu consultar la multitud d’activitats de la festa d’enguany en aquest mateix enllaç.

Article anteriorEl nou Ajuntament, més compromès que mai amb la independència
Article següentHotel Termes la Garriga torna a obrir les portes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.