El nou Ajuntament, més compromès que mai amb la independència

0
ANC LG_logo_web

Comparant els resultats de les eleccions municipals del 2011 amb les 2015 a la Garriga, enguany s’han recollit 1.021 vots vàlids més i els partits que van signar el Compromís per la independència han rebut 1.198 suports més que fa quatre anys. És per això que els partits clarament sobiranistes (CiU, Acord+ERC, CUP i SI), que acumulaven el 64,2% dels vots, ara sumen el 72,84%.

Podem dir, de forma objectiva, que el suport als partits independentistes ha augmentat més de 8 punts al nostre poble, i això és una molt bona notícia!

Dit això, us recordem que dimecres, a les 19:30 h, ens trobarem a la Plaça de l’Església per celebrar els resultats i llegir el manifest a favor de la formació de governs que donin suport a la independència.

ANC la Garriga

Article anteriorJornades culturals en memòria de Joan Hernandes i Oliveres
Article següentMés Corpus que mai
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.