La CUP entra a l’ajuntament de la Garriga amb dos regidors

0
CUP 852_gracies

Clara Dachs i Bernad i Roger Prims i Vila seran la nova regidora i el nou regidor de la CUP a l’Ajuntament de la Garriga. La candidatura ha obtingut 852 vots la primera vegada que es presentava a les eleccions municipals, un resultat que la situa com a tercera força. La Clara i el Roger són les dues cares visibles de l’organització que entraran a l’Ajuntament però amb elles ho fan també les 852 persones que les han votades i tothom que s’hi vulgui sumar.

La Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga vol donar les gràcies a totes les persones que han confiat en la proposta i assegura que, a partir d’avui mateix, com ha fet fins ara, treballarà per capgirar tot el que calgui al poble. 

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.