Juan Carlos Girauta: “Guanyarem les eleccions als nacionalistes i acabarem amb la bretxa social a Catalunya”

0
Ciutadans girauta_01

L’eurodiputat de Ciutadans (C ‘s), Juan Carlos Girauta, ha pronosticat una victòria del partit a Catalunya: “respondrem als nacionalistes guanyant les eleccions i acabarem amb la bretxa social a Catalunya”. En l’acte de presentació dels alcaldables del Vallès Oriental, Girauta ha criticat l’agressió d’un afiliat ahir a Manresa i ha dit que és “fruit d’odi ideològic imposat pels independentistes”.

També ha advertit al PP i al PSOE que “no ens compraran amb càrrecs, només volem l’ètica signada“, en referència al Pacte Anticorrupció que Ciutadans imposa com a condició per negociar amb els partits polítics. “No volem trencar el sistema ni revolucions, sinó un canvi sensat” ha afirmat l’europarlamentari.

Girauta ha manifestat que, gràcies a Ciutadans, “s’acabarà el mecanisme que feia que els governs, quan no tenien majoria al Congrés, haguessin de cedir al xantatge dels nacionalistes” i ha assenyalat que “mai pactarem amb els nacionalistes”.

En l’acte de presentació dels set alcaldables del Vallès, al qual han assistit un centenar de persones, s’ha projectat el vídeo de campanya de Ciutadans. Hi han intervingut els candidats a les alcaldies de diversos municipis, com Angel Guillén, alcaldable de la Garriga, que ha afirmat que “ningú ens espanta i per cada agressió respondrem amb propostes de cohesió social, amb propostes de regeneració democràtica, de regeneració econòmica”.

Article anteriorLa pluja serà una realitat aquesta setmana a la Garriga
Article següentTot el que necessites saber de les municipals a la Garriga, en un sol article
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.