Farcellets de pasta “wonton” farcits de gambes i camagrocs i tomàquets confitats

0
farcellets de_pasta_wonton

Quan diem pasta italiana tothom sap de seguida de què parlem. En canvi, si diem pasta wonton, segurament sonarà a xinès. Doncs sembla ser que una mica de raó hi ha en tot això, ja que si, busquem l’origen de la pasta italiana, molts investigadors atribueixen el seu descobriment al famós Marco Polo en un dels seus viatges a la Xina al segle XIII.

Els ingredients de la pasta wonton són farina, aigua i sal. A diferència de la pasta italiana, la wonton no porta ou i és més fina. S’acostuma a farcir de carn de porc, ceba, gambes i soja, entre d’altres ingredients, i es fa al vapor o fregida.

 

Els farcellets que hem preparat avui els hem fet seguint la recepta original, tot i que amb un toc de presentació oriental, estan farcits de gambes, ceba i camagrocs de la nostra collita de la tardor passada i els hem acompanyat d’uns tomàquets xerri que prèviament hem confitat.

Article anteriorC’s la Garriga lamenta el veto del PP a la seva participació en el debat electoral a VOTV
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de la Garriga del mes de maig de 2015
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.