C’s la Garriga lamenta el veto del PP a la seva participació en el debat electoral a VOTV

0
Ciutadans LG_logo

Ciutadans la Garriga ha lamentat la negativa del PP a la seva participació en el debat electoral que organitza Vallès Oriental Televisió que s’emetrà aquesta nit, alhora que agraeix la predisposició de la resta de les forces polítiques de la Garriga i també a VOTV la seva actitud en favor de la llibertat informativa i les facilitats que van donar per poder comptar amb la seva presència en el debat.

El candidat de la formació taronja, Ángel Guillén, ha manifestat que “les anacròniques tàctiques de la vella política no aconseguiran que aquest projecte d’il·lusió per als garriguencs que portem s’aturi davant els que, a falta de propostes, busquen tapar la seva obsolescència intentant silenciar-nos”. Guillén ha sentenciat que “al PP, no li  demanem permís, li demanem que deixi pas als que tenim programa pel nostre poble amb els reptes del segle XXI i sempre respectant el marc Constitucional, doncs amb la seva actitud és un escull al diàleg i a la pluralitat democràtica”. Ha acabat dient que “la Garriga demana canvi, entre d’altres coses, davant actituds com la del Sr. Fernando Jiménez i el seu partit “.

Ciutadans segueix la seva campanya electoral explicant les seves propostes per la Garriga i prepara un acte central de campanya amb la presència d’un convidat molt especial el proper dia 19 a les 20:00 hores a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, a la Plaça del Silenci.

Article anteriorEntrevista a Israel Molinero, candidat d’ICV-EUiA a les municipals 2015
Article següentFarcellets de pasta “wonton” farcits de gambes i camagrocs i tomàquets confitats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.