Propostes il·lusionants per la Garriga

0
Acord ERC_03

La setmana passada parlava de la vàlua de les persones que conformem la candidatura d’Acord. En aquesta ocasió, us presento les línies generals de la proposta electoral i pels propers anys a la Garriga. És un programa fet de forma participada, aprovat per les assemblees d’Acord Independentista per la Garriga i la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya. Posem a la vostra elecció un projecte a l’alçada de l’inici de la República catalana des dels ajuntaments, i amb l’ambició de donar un impuls il·lusionant a les necessitats del poble. Proposem cinc eixos o prioritats bàsics:

PARTICIPACIÓ. El poble no el volem fer nosaltres sols. Faremparticipar els garriguencs en òrgans com el Consell del Poble, a través del qual els ciutadans faran un seguiment de l’activitat de l’equip de Govern i el conjunt de representants. Actualitzarem el web i les xarxes de l’Ajuntament perquè les dades oficials siguin el màxim d’accessibles per a la ciutadania.

COHESIÓ SOCIAL. Entenem aquest àmbit com el servei integral de les persones, no sols un repartiment d’ajuts. Així és com garantirem que tothom gaudeixi d’uns mínims drets socials, per exemple, amb targetes de compra per a productes bàsics als establiments del poble, o bé una política de l’habitatge adequada a l’actual situació del mercat. Anirem pas a pas en l’aprofitament de Can Luna com a espai Cívic, començant per la sala polivalent. Seguirem donant suport a les entitats culturals perquè facin tant bé com fins ara la seva tasca integradora i ajudarem les entitats esportives en els difícils moments econòmics que passen sota la pressió econòmica del govern espanyol. Volem que els joves es puguin plantejar el seu futur a la Garriga i per això donarem el màxim de facilitats en habitatge, feina, transports…

PROMOCIÓ ECONÒMICA. Crearem un pla estratègic per aprofitar el talent i les oportunitats econòmiques del poble: els joves, amb la Formació Professional Dual, i els adults, amb propostes de formació continuada, adquiriran els perfils professionals adequats a les demandes de les empreses de la Garriga i la comarca.

TERRITORI. Apostem per un urbanisme sostenible i a la mida humana. Farem un casc urbà de voreres amples i continuades, amb accessibilitat a les zones comercials i escolars per a carretons de compra, cotxets i cadires de rodes. Tindrem carrers comercials amb prioritat pel vianant. Continuarem la tasca de condicionament del riu com a eix vital. El Congost serà el tram principal de l’anella verda, que connectarà el casc urbà amb l’entorn natural. El model de poble prioritzarà la qualitat de vida i el progrés econòmic: esport, turisme, residència…

PAÍS. Aspirem al màxim suport popular per comprometre l’Ajuntament, de veritat, amb la República catalana. Serem valents posant-nos al costat de les institucions que liderin la posada en marxa del Nou País. L’Estat català serà l’eina per millorar les condicions de vida de tots nosaltres i per instaurar ajuntaments ben finançats i de màxima qualitat democràtica.

Feu vostre aquest programa. Voteu-nos!

Neus Marrodán, Alcaldable per Acord+ERC

Article anteriorEntrevista a Fernando Jiménez, candidat del PP a les municipals 2015
Article següentFoment auncia la licitació del desdoblament del tram de la R3 entre Parets i la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.