Foment auncia la licitació del desdoblament del tram de la R3 entre Parets i la Garriga

0
thumb estaci tren

Dos mesos després del calendari acordat, i coincidint de ple amb la campanya electoral de les eleccions municipals, el Ministerio de Fomento ha anunciat en una sessió de control del govern de l’estat, i a través de la seva ministra Anna Pastor a instàncies de la diputada Teresa Jordà (ERC), que aquesta setmana s’iniciaran els tràmits per fer la licitació del desdoblament del primer tram de la línia de Rodalies R3, que uneix l’Hospitalet del Llobregat amb La Tour de Carol, i que transcorre per pobles i ciutats tan importants com Granollers, Vic, Ripoll, Puigcerdà, o la pròpia Garriga.

Aquesta licitació implica directament el nostre poble, ja que aquest tram és el comprès entre Parets del Vallès i la Garriga.

El passat 18 de febrer, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento anunciaven, amb gran volada mediàtica, un acord per iniciar al 2016 les obres de desdoblament de la Línia 3 de Rodalies.

Santi Vila, Conseller de Territori, de visita a la Garriga es vantava d’haver aconseguit un compromís del Ministerio que no s’havia donat “mai en 40 anys”. 

A La Garriga Digital.cat el passat 31 de març vàrem publicar el reportatge “R3, el tren de la vergonya”, signat per en Marc Bellmunt, on es fa un repàs cronològic de la llarga història del no desdoblament d’aquesta línia. Pot ser un bon moment per rellegir-lo.

Article anteriorPropostes il·lusionants per la Garriga
Article següentLa No independència… és dependència (79)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.