L’AUA celebra el desè aniversari amb bon humor

0
thumb 10 ANYS AUA

L’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) de la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) va celebrar el seu desè aniversari el passat dimarts 12 de maig amb una xerrada oberta al públic, que va anar a càrrec del periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, el qual va pronunciar la conferència titulada “Viure amb bon humor”.

La intervenció del periodista va estar precedida per uns breus parlaments d’Àlex Muñoz, membre de l’equip de coordinació de l’AUA, de Jordi Salayet, director de la FUMH, i de Meritxell Budó alcaldessa de la Garriga i patrona de la FUMH.

Tots tres varen fer un reconeixement públic a totes les persones que han format el diferents equips de coordinació de l’AUA al llarg dels seus deu anys d’existència, i van tenir un especial record per dos dels seus impulsors, el farmacèutic i activista cultural, Martí Sunyol, i el recentment desaparegut Santiago Cucurella, exdirector de la FUMH.

Al llarg d’aquests 10 anys, com així es va encarregar d’explicar Salayet, l’AUA ha organitzat 306 xerrades de temàtiques ben diverses, amb ponents de solvència contrastada que l’han consolidat com un referent al poble, com ho demostra el fet que hagi arribat a tenir fins a 250 socis.

Al seu torn, Budó va destacar la solidesa i l’aportació de l’AUA al poble de la Garriga,i va desitjar-li una trajectòria de molts més anys.

Capdevila, amb el seu habitual to sorneguer i irònic, va destacar l’esperit d’un projecte com el de l’AUA, que fomenta la difusió del coneixement i que promou una cosa tan valorada actualment, com és la formació continuada.

Enmig de rialles del públic, va explicar els vincles que l’uneixen al nostre poble i els beneficis de prendre’s la vida amb bon humor, malgrat hi hagi gent que s’entesti a tot el contrari.

Article anteriorEl diputat David Fernàndez, a la Garriga
Article següentEl thriller teatral Pell de porc arriba a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.